01 / 05 / 2024

İzmir Alsancak'ta 985 bin TL'ye icradan daire!

İzmir Alsancak'ta 985 bin TL'ye icradan daire!

T.C. İzmir 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir ili Konak ilçesi Alsancak mahallesi 2. Kordon mevkiinde yer alan daireyi 985 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 06 Şubat 2012  Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;

T.C. İZMİR 4. SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2011/29 SATIŞ

Mahkememizce verilen Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi ve satışın açık arttırma sureti ile yapılmasına dair kararı uyarınca,

1- TAPU KAYDINA GÖRE:

Satılmasına Karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri,

TAPU KAYDI:  İzmir  ili, Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi., Ve 2. Kordon Mevkii,1219 Ada, 8 Parsel, 353 m2'lik taşınmaz üzerinde 288/2880 arsa paylı, A Blok, 4.Kat, 5 nolu bağımsız Bölüm Mesken vasfında olan gayrimenkuldur. Taşınmaz Atatürk Caddesi, No:308 Manolya Apt. D:5 Alsancak/İzmir adresinde bulunmaktadır.

ÖZELLİKLERİ: Satılmasına karar verilen taşınmaz, Alsancak 1.Kordon üzerinde, 1.ve 2.Kordon arasında bulunmaktadır. Taşınmaz 4 Oda, bir salon, mutfak, banyo, ön ve arkada bulunan iki adet balkon'dan ibarettir. Daire 179 m2 kullanım alanlıdır. Salon ve odalarda yerler ahşap parke, mutfak, banyo ve koridorda ise seramik döşelidir. Mutfak ve bir oda ışıklığa bakmaktadır. Banyoda duvarlar tavana kadar fayans kaplı olup, duşa kabinli küvet, hilton lavobo ve klozet mevcuttur. Pencereler Alüminyum, doğrama, ısı camlı, ahşap panjurlu, iç kapılar panel kapı, dış kapı çelik ferforje parmaklıklıdır. Mutfak kapısı sürmeli ahşapdır. Taşınmaz Merkezi sistem kaloriferli ve asansörlüdür. Binanın arka cephesinde apartmana ait otopark bulunmaktadır. Taşınmaz Kordon'da denize nazır oldukça iyi konumdadır. Alsancak Vapur İskelesi karşısındadır.

MUHAMMEN BEDEL:.985.000,00 TL

2- TAPU KAYDINA GÖRE: Satılmasına Karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri,

TAPU KAYDI: İzmir İli, Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi, 1292 Ada, 5 Parsel, 5.Kat,10 nolu bağımsız Bölüm. Adresi Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, No:24 Kuyumcu Apt. D: 10 Alsancak/İzmir'dir.

ÖZELLİKLERİ: Taşınmaz,Mahmut Esat Bozkurt Caddesi ve 1488 Sokak kesişimindedir. Taşınmaz 3 Oda, salon, mutfak, koridor, banyo, tuvalet ön ve arkada bulunan iki adet balkon'dan ibarettir. Daire yaklaşık 120 m2 kullanım alanlıdır. Salon ve odalarda yerler ahşap parke, mutfak, banyo ve koridor mermer döşelidir. Salon balkonu kapatılarak salona dahil edilmiştir. Mutfak ve bir oda ışıklığa bakmaktadır. Banyoda duvarlar tavana kadar fayans kaplı olup, duşa kabinli küvet, dolaplı lavobo ve klozet mevcuttur.' İç kapılar Salon, mutfak ve koridorda ahşapdır. diğerleri boyalı ahşapdır. Pencereler Alüminyum doğrama,önleri panjurlu, dış kapı cilalı ahşap doğramadır. Arka Cephedeki balkon panjurludur.

MUHAMMEN BEDEL: 170.000,00 TL

SATIŞ ŞARTLARI TAŞINMAZLARIN İHALESİ AHKAMİ ŞAHSİYE 4. SULH HUKUK MAHKEMESİ KALEMİNDE YAPILACAKTIR.

1.NOLU TAŞINMAZIN 1. İHALESİ: 06/02/2012 GÜNÜ SAAT. 14.00-14.10 arasında

2.NOLU TAŞINMAZIN 1. İHALESİ: 06/02/2012 GÜNÜ SAAT: 14.20-14.30 arasında

Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa ençok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere AYNI YER VE AYNI SAATTE

1. NOLU TAŞINMAZIN 2. İHALESİ: 16/02/2012 GÜNÜ SAAT: 14.00-14.10 arasında

2. NOLU TAŞINMAZIN 2. İHALESİ : 16.02/2012 GÜNÜ SAAT: 14.20-14.30 arasında

saatleri arasında izmir 4.Sulh Hukuk Mahkemesi kaleminde ikinci artırmaya çıkarılacaktır, ikinci arttırmada taşınmazlar mas¬rafları ile birlikte muhammen bedelinin % 40'nın altında satılmayacaktır.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20 si nisbetinde pey akçesini Vakıfbank adliye şubesinde yatırmak zorundadır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, ihale damga pulu, 1 nolu gayrimenkulun KDV %18 diğer 2 nolu taşınmazdan %1 KDV alınacaktır, taşınmaz tahliye ve teslim giderleri ile tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu g.menkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup, masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- İşbu satışın gazetede yayınlanan ilanı İİK 127. maddesi gereğince tapuda adresi ve diğer bilgileri bulunmayan ilgililer için tebliğ yerine kaim olmak üzere tebliğ ve ilan olunur.

7-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/29 Satış sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (İc.İfK.126) (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

www.bik.gov.tr (Basın :77549)

İlan için tıklayın!


Geri Dön