28 / 04 / 2024

İzmir Bağyurdu OSB'de ikinci etap 2017 sonunda tamam!

İzmir Bağyurdu OSB'de ikinci etap 2017 sonunda tamam!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde ikinci etap altyapı yatırımları bir ay içinde başlıyor. Projenin ikinci etabının 2017 sonu gibi tamamlanacağı belirtildi.



Yatırım avantajları ile sanayicilerin ilgisini çeken Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) ikinci etap altyapı yatırımlarına bir ay içinde başlanacak. BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, ikinci etap altyapı yatırımlarının 2017 sonu gibi tamamlanacağını açıkladı. İşlemleri hızlı bir şekilde bitirmeye alıştıklarını belirten Telseren, "Yatırımcıların teşviklerden yararlanarak sınırsız enerjinin merkezi olacak BAYOSB'ye yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Bölgemiz Manisa ve  İzmir  gibi sanayinin parladığı bölgelere çok yakın ve lojistik olarak bölgenin en hakim yerindeyiz" diye konuştu. Yakın zamanda arıtma tesisi çalışmalarına başlayacaklarını açıklayan Telseren, İzmir Kalkınma Ajansı'na sunulan güneş enerji santrali projesi hakkında da bilgiler verdi. 


Çevreci sanayi anlayışı 


Telseren, "Çevreci bir sanayi anlayışını felsefe edinmiş bir bölgeyiz. Bu noktada proje ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Enerji yolu projemizi de haziranda tamamlıyoruz. Bölgemizin önde gelen markalarından olan Konfor Mobilya ve bölgemizde kısa süre içinde entegre tesis kuracaklar. Bu yatırımlarla bölgemiz daha da büyüyecek" diye konuştu. 


BAYOSB Fahrettin Selçik Mesleki Eğitim Merkezi'nin de faaliyete geçtiğini belirten Telseren, ilk etapta 18 meslek için yeterlilik ve belgelendirme hizmeti vereceklerini açıkladı. 



Posta


Geri Dön