Kent Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvuru süresi dolmadan bakın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN, KPSS şartı olmadan santral operatörü alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar... Ş 31 Ocak 2023 tarihinde yeni bir çağrı merkezi elemanı almak için ilan yayınladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN A.Ş 31 Ocak 2023 tarihinde yeni bir çağrı merkezi elemanı almak için ilan yayınladı. Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) İzmir İş İlanları sayfasında yer alan ilana göre İZELMAN, kendi bünyesinde daimi olarak çalıştırılmak üzere bay-bayan santral operatörü alımı yapacak.

İZELMAN santral operatörü personel alımı için başvurular 3 Şubat 2023 tarihinde başladı ve 7 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu ilana en az lise mezunu kişiler başvuru yapabilecek ve başvurular basvuru@izelman.com.tr adresine yapılacak. Adayların bu adrese fotoğraflı özgeçmiş (CV) göndermeleri gerekiyor.

İşte detaylar...

 

İZELMAN NEDİR?

İZELMAN Anonim Şirketi, 1992 senesinde iki ortaklı limited şirket olarak kuruldu. 2005 senesinden itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bu belediyeye bağlı şirketlerin ortaklığı ile A.Ş. statüsüne sahip oldu ve şehir yaşamının kalbinde gittikçe genişleyen bir hizmet kapsamına sahip oldu.

İZELMAN A.Ş. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bu belediyeye bağlı şirpersonel temini sağlamakla görevlidir. Bu çerçevede yaklaşık olarak 8 bin personel istihdam ediliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde açık ve kapalı olmak üzere otopark hizmetleri sunuluyor. İZELMAN tarafından İzmir genelinde verilen otopark hizmeti, yaklaşık 15 bin araç kapasitesine sahiptir.

Şirketin ortak sağlık ve güvenlik birimi İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarında sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, iş sağlığı ve güvenliği farkındalığı oluşturmak amacı ile iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veriyor.

İzmir’in farklı bölgelerinde kurulmuş olan kreş ve anaokullarında eğitim faaliyetleri yürütüyor. İZELMAN tarafından sunulan bu hizmetle okul öncesi eğitimi orta ve alt gelir düzeyli aileler için ulaşılabilir hale getiriyor.

Başta okul öncesi eğitime destek vermek amaçlı, İzmir kentinin düşünsel ve bilimsel etkinlikleri öne çıkarmak için yayıncılık faaliyetleri yürütüyor.

Peki, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN’a santral operatörü alımı için istenilen şartlar nelerdir? Çalışma şartları nasıl?

İŞKUR’dan iş arayan gençlere müjdeli haber! Resmen açıklandı! Hızlı olan işi kapacak!

İŞKUR milyonlarca insana müjdeyi verdi! Kamuya alınacak personeller belli oldu! İşte personel alımı yapılacak kurumlar!

İş arayanlara beklenen haber!İŞKUR Türkiye genelindeki hastanelere personel alımı yapacak!İlkokul mezunu olmanız yeterli