İhale

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında İzmir ili, Çeşme ilçesindeki turizm tesis alanı imarlı arsa da bulunuyor

Arsa yatırımcıları tarafından merak edilen son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir Çeşme'de yer alan arsayı da satışa sundu.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında İzmir ili, Çeşme ilçesindeki turizm tesis alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa  İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 35140106164 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 3.095 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 2.055,60 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 20 milyon 556 bin Türk Lirası şeklinde açıklanırken, geçici teminat bedeli de 6 milyon 166 bin 800 Türk Lirası şeklinde belirtildi.

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki detaylara göre merakla beklenen satış ihalesi 14 Eylül 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :35140106164
Pafta / Ada / Parsel :22HIV / 7932 / 2
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Turizm Tesis Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 36.
Taşınmaz Yüzölçümü :3.095 metrekare
Hazine Hissesi :2.055,60 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :2.055,60 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :20.556.000 TL
Geçici Teminat Bedeli :6.166.800 TL 
İhale Tarihi ve Saati :15 Eylül 2022 Saat 10:30

Taşınmaz cinsinin turizm tesis alanı arsa olarak açıklandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayabilir  https://izmir.csb.gov.tr/ veya (232) 341 68 00 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.
 

Maaşlarda son dakika zam depremi! Emeklilerin 2023 zamları tek tek hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen bakın

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!