01 / 05 / 2024

İzmir Karabağlar'daki 23 park yenilendi!

İzmir Karabağlar'daki 23 park yenilendi!

İzmir Karabağlar Belediye ekipleri, parkları yenilemek ve yeni parklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nefes alacak yeni alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 23 parkta revizyon çalışması gerçekleştirdi.



İzmir Karabağlar Belediye ekipleri, parkları yenilemek ve yeni parklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Nefes alacak yeni alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 30 parkta eskiyen oyun gruplarını yenilerken, 23 parkta da çim ekme, bitki dikimi gibi revizyon çalışması gerçekleştirdi. 


Karabağlar Belediyesi ekipleri bahar ayının yaklaşması nedeniyle park ve yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Aynı zamanda eski ve bozulan oyun aletlerini de yenileme çalışmaları yıl boyunca devam ediyor. Ekipler bir yıllık süre içerisinde 30 parkta eskiyen oyun gruplarını yenileri ile değiştirirken, 4 parka da yeni oyun grubu ilave etti. 


23 PARK, 565 BANK 


Vatandaşların son dönemde parklara kondisyon ve spor aleti istemesi üzerine, spor aleti olmayan 10 parka da yeni kondisyon aletleri montajı yapıldı. Yeni parklar oluşturmak için çalışmalara devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yıllık süre içerisinde Eskizimir'de 3, Yeşilyurt bölgesinde ise 2 yeni park yaparken, Eskiizmir bölgesinde 4, Üçkuyular bölgesinde 3 , Bahçelievler bölgesinde 4, Yeşilyurt bölgesinde 6 ve Karabağlar bölgesinde de 6 park olmak üzere toplam 23 parkta revizyon çalışmalarını tamamladı. Revizyon kapsamında çim ekme ve serme, bitki dikimi gibi çalışmalar gerçekleştirildi. Aynı zamanda oyun parklarında kum ya da toprak alan parkların zeminleri yenilenerek kauçuk ile kaplanırken, ilçedeki 16 parkta ise 16 otomatik sulama tesisatı düzenlendi. Çalışmalar bununla da sınırlı kalmadı; belediye ekipleri parklarda yer alan eski ve kırılmış bankları yenileri ile değiştirdi. Bunun için Gediz Şantiye'de çalışan ekipler her gün düzenli bank montajı yaparak Karabağlar'ın daha da güzelleşmesine katkıda bulundu. Atölyelerde 1 yıllık süre içerisinde 565 bank ve 150 çöp kovası üretimi yapıldı. 



Ege Telgraf




Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir Karabağlar Belediyesi ekipleri bahar ayının yaklaşması nedeniyle park ve yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Aynı zamanda eski ve bozulan oyun aletlerini de yenileme çalışmaları yıl boyunca devam ediyor. Ekipler bir yıllık süre içerisinde 30 parkta eskiyen oyun gruplarını yenileri ile değiştirirken, 4 parka da yeni oyun grubu ilave etti. 


23 parkta revizyon çalışması 


Vatandaşların son dönemde parklara kondisyon ve spor aleti istemesi üzerine, spor aleti olmayan 10 parka da yeni kondisyon aletleri montajı yapıldı. Yeni parklar oluşturmak için çalışmalara devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yıllık süre içerisinde Eskizimizde 3, Yeşilyurt bölgesinde ise 2 yeni park yaparken, Eski  İzmir  bölgesinde 4, Üçkuyular bölgesinde 3, Bahçelievler bölgesinde 4, Yeşilyurt bölgesinde 6 ve Karabağlar bölgesinde de 6 park olmak üzere toplam 23 parkta revizyon çalışmalarını tamamladı. Revizyon kapsamında çim ekme ve serme, bitki dikimi gibi çalışmalar gerçekleştirildi. 


565 bank üretildi 


Avnı zamanda oyun parklarında kum ya da toprak alan parkların zeminleri yenilenerek kauçuk ile kaplanırken, ilçedeki 16 parkta ise 16 otomatik sulama tesisatı düzenlendi. Çalışmalar bununla da sınırlı kalmadı; belediye ekipleri parklarda yer alan eski ve kırılmış bankları yenileri ile değiştirdi. Bunun için Gediz Şantiye'de çalışan ekipler her gün düzenli bank montajı yaparak Karabağlar'm daha da güzelleşmesine katkıda bulundu. Atölyelerde 1 yıllık süre içerisinde 565 bank ve 150 çöp kovası üretimi yapıldı. 



Ayçan Pırasalar YAŞAR/Yenigün 


Geri Dön