16 / 05 / 2024

İzmir Karabağlarda son durum

İzmir Karabağlarda son durum

İzmir Karabağlar Belediye ekipleri, parkları yenilemek ve yeni parklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nefes alacak yeni alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 23 parkta revizyon çalışması gerçekleştirdi.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret ve memur maaşı için kulis bilgisi geldi! Yeni zamlı maaşlarda son dakika! Rakamlar ortaya çıktı! 

Gazeteci Deniz Zeyrek, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili gelen kulis bilgisini  paylaştı ve asgari ücret ve emekli maaşları ortaya çıktı. İşte 2024 asgari ücret ve emekli maaşları.

Konut fiyatları Ekim ayında yüzde 7,54 yükseldi! Satışlarda son durum ne? 

Konut fiyatlarında yaşanan artış devam ediyor. Peki konut fiyatları düşecek mi? Konut sektörünü neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

EYT ilgili yasa teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda resmen kabul edilirken; teklifin gelecek hafta Meclis'te görüşülmesi bekleniyor. EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığında resmen deprem! 2023 zamlı maaşlarda son dakika!

Evde bakım parası, 65 yaş aylığı ve engelli aylığı alan vatandaşlar 2023 Ocak zammını yakından izliyor. Ocak 2023 zammı yavaşça netleşmeye başladı. İşte 1 Ocak 2023 zamlı 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı...

Maaşlarda son dakika zam depremi! Emeklilerin 2023 zamları tek tek hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen bakın

Türkiye İstatistik Kurumu milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen Ağustos ayı enflasyon verilerini geçtiğimiz günlerde resmen açıkladı. BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklilerine zam depremi yaşandı. Duyan inanamadı, hemen bakın...

İzmir Karabağlarda son durum Haberi

İzmir Karabağlarda son durum

İzmir Karabağlar Belediye ekipleri, parkları yenilemek ve yeni parklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Nefes alacak yeni alanlar oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 30 parkta eskiyen oyun gruplarını yenilerken, 23 parkta da çim ekme, bitki dikimi gibi revizyon çalışması gerçekleştirdi. 


Karabağlar Belediyesi ekipleri bahar ayının yaklaşması nedeniyle park ve yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Aynı zamanda eski ve bozulan oyun aletlerini de yenileme çalışmaları yıl boyunca devam ediyor. Ekipler bir yıllık süre içerisinde 30 parkta eskiyen oyun gruplarını yenileri ile değiştirirken, 4 parka da yeni oyun grubu ilave etti. 


23 PARK, 565 BANK 


Vatandaşların son dönemde parklara kondisyon ve spor aleti istemesi üzerine, spor aleti olmayan 10 parka da yeni kondisyon aletleri montajı yapıldı. Yeni parklar oluşturmak için çalışmalara devam eden Park ve Bahçeler...