28 / 04 / 2024

İzmir Lagün Gölet Evleri, 2009 sonuna kadar tamamlanacak

İzmir Lagün Gölet Evleri, 2009 sonuna kadar tamamlanacak

Lagün Gölet Evleri Proje Koordinatörü Timur Ergenekon, faizlerin düşmesiyle birlikte konut satışlarının hızlandığını söyledi



Türk-Norveç ortaklı Nortürk Yatırım A.Ş tarafından yine Norveç ortaklı Scandinavian House tarafından pazarlaması yapılan Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri'nde, faizlerin düşmesi ve inşaat sektöründeki hareketlilikle birlikte satışlar hızlandı.

"Hem şehre yakın olup, hem de doğayla iç içe nasıl yaşarım" diyenlerin beklentilerine en uygun çözümü sunma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Lagün Gölet Evleri Proje Koordinatörü Timur Ergenekon, brüt 390 ve 297 metrekarelik iki farklı tipte toplam 16 villadan oluşan Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri'nin çevre düzenlemesinde son aşamaya geldiklerini 2009 yılı sonuna kadar projenin tamamlanacağını söyledi.

ÖRNEK VİLLALAR
Çeşme otoyolu Seferihisar çıkışına bir km. mesafede yer alan ve Kahramandere mevkiinde bulunan Lagün Gölet Evleri'nin 7 bin 250 metrekarelik alan üzerinde kurulduğunu belirten Timur Ergenekon şöyle devam etti: "İnşaat projeleri sadece fiziksel özellikleriyle değil, insan psikolojisine ve ruhuna sağladığı katkılar açısından da dikkatle inceleniyor. Güzelbahçe Lagün Gölet Evleri ile tüketicinin beklentilerini bu noktada çok iyi yakaladık. Proje, 200 metrekarelik yüzme havuzu ve mini gölet ile benzerlerinden tamamen ayrılarak, İzmir'de yaşıyor olmanın ayrıcalığını, çağdaş ve konforlu bir tarzla birleştiriyor."

Örnek villaların haftanın 7 günü ziyaretçilere tanıtıldığını da ifade eden Proje Koordinatörü Timur Ergenekon, Garanti Bankası'nın Lagün Gölet Evleri müşterilerine özel olarak sunduğu konut kredisinin büyük ödeme kolaylığı sağladığını anlattı.
Yeniasır


Geri Dön