27 / 04 / 2024

İzmir Palmiye Park Zirvekent'te 83 bin TL'ye!

İzmir Palmiye Park Zirvekent'te 83 bin TL'ye!

İzmir'de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ilk proje olan ve her dairenin deniz gördüğü Palmiye Park Zirvekent, hem konforlu bir yaşam hem de kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor



Veryeri ve Dağıstan ailelerinin şirketleri Ege ve CDS Yapı ortaklığında inşa edilen projelerin en yenisi; Palmiye Park Zirvekent. Zirvekent, Çiğli'nin ilk güvenlikli sitesi. Aynı zamanda İzmir'de en yoğun 1+1 ve 2+1 daireye sahip ilk proje. 147 dairenin yer aldığı Zirvekent'te tüm daire deniz manzarasına sahip ve konutlarda fiyatlar 83 bin liradan başlıyor.

Merdivenli sokaklar Seranitle canlandı

Seranit'in "Merdivenli Sokaklar" projesinde birinci seçilen tasarımın hayata geçirildiği Fatih Belediyesi'ne ait sokağın açılışı yapıldı. Sirkeci'de bulunan Hanımeli Sokak'ın açılış töreni Sinpaş Holding, Seranit yetkilileri, Büyükşehir ve Valilik yetkilileri, yarışma jürisi ve dereceye giren öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Seranit Genel Müdür Yardımcısı Atacıl Bozkurt Güçel, "Seranit olarak, üniversite ve yerel yönetim işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Merdivenli Sokaklar Projemizi istanbul'a armağan etmek üzere geliştirdik. Farklı disiplinlerden ve farklı kuşaklardan insanları biraraya getiren bu proje kentin yenilenme yeteneğini göstermesi bakımından örnek bir proje oldu" dedi.
Bugün

www.palmiyepark.com

232.446.7399
533.633.8591


Geri Dön