01 / 05 / 2024

İzmir Point Bornova Residence iletişim!

İzmir Point Bornova Residence iletişim!

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Point Bornova

İzmir Point Bornova Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatları 2+1'lerde 242 bin TL'den başlayan ve Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor...



İzmir  Point Bornova  Residence iletişim bilgileri öncesi projenin genel özelliklerine göz atalım. Toplam 578 adet konuta yer verilen projede satışlar devam ediyor.


46 katlı tek blok olarak planlanan Point Bornova, İzmir'de Kavuklar Gayrimenkul tarafından konumlandırılıyor. Projede teslimlerin 2015 yılının Kasım ayında yapılması hedefleniyor.


Banka kredisi kullanılabilen Point Bornova Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuyor. Projede konutlarla beraber ticari alanlara da yer veriliyor.


Fiyatların 2+1 konutlarda 242 bin TL'den başlangıç gösterdiği Point Bornova  İzmir  Projesi'nde yer alanticari alanların teslimleri ise 2015 yılının Mart ayında yapılacak.


 Point Bornova  Residence lokasyon oalrak, Forum Bornova'ya, Yeni Garaj'a ve Ege Üniversitesi'ne yakın bir noktada yer alıyor.


İzmir Point Bornova Residence iletişim


Adres: 4174 Sokak No:4 Bağburnu Mevkii Bornova-İZMİR


İzmir Point Bornova Residence iletişim


Telefon : (0232) 435 46 46

Web adresi: www.pointbornova.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön