26 / 07 / 2024

İzmir Poligon yolu ulaşıma açıldı!

İzmir Poligon yolu ulaşıma açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı güçlükle tamamlanan İzmir Metrosu'nun Poligon bölümünde sorunlar nihayet sona erdi. Metro inşaatı için açılan son şaftları da kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay'daki Poligon yolunu ulaşıma açtı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!



İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı güçlükle tamamlanan  İzmir  Metrosu'nun Poligon bölümünde sorunlar nihayet sona erdi. Metro inşaatı için açılan son şaftları da kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay'daki Poligon yolunu ulaşıma açtı. 


Büyükşehir Belediyesi, altyapı kuruluşlarının tretuvar alanlarında sürdürdüğü çalışmalar 10 gün içinde tamamladıktan sonra, bölgede yeni bir çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Egeli Sabah bu konuyu 1 Ağustos 2014 tarihindeki 'Ortada kuyu var yandan geç' ve 25 Ocak'ta "Esnafın şaftı kaydı" başlıklı haberleri ile gündeme taşımıştı. Söz konusu haberimizde, tünel inşaatı devam ederken Poligon'da, tünele iş makinesi indirmek için açılan ve uzun süre yolun trafiğe kapalı kalmasına neden olan silindir şeklindeki şaftın, yüzde 40'lık keşif artışının dolması nedeniyle kapatılamadığı ortaya çıkarmıştık. Aradan geçen zamanda 'şaft'ların kaldırılmaması bölge esnafını bezdirmişti. 



Sabah 


Geri Dön