27 / 04 / 2024

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...



Geçen sene Ocak ayında vefat eden emlak kralı Kasım Pırlant’a ait Ege Park Balçova AVM ile Egepark Mavişehir AVM vasiyet üzerine damadı Savaş Er’e devredilmişti. Borçlardan dolayı icralık olan AVM'ler Savaş Er tarafından kurtulmuştu. Son zamanlarda satışı duyulan  Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Oteli 1 milyar TL'ye satıldı.

5 YILDIZLİ OTEL VE AVM'NİN YENİ SAHİBİ!

Balçova'da bünyesinde bulunan 5 yıldızlı Encore Otel ve Ege Park Balçova Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu gökdeleni, İzmirli iş insanı Mehmet Bektur'un sahibi olduğu Tınaztepe Sağlık Grubu'nun 1 milyar TL’ye satıldı.

Egepark Mavişehir AVM, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılması kararlaştırılmasının ardından Ege Park Balçova’nın satıldığı ortaya çıktı.

İzmirli ünlü iş insanı Mehmet Bektur'un başında bulunduğu Tınaztepe Sağlık Grubu'nun Balçova'da faaliyet gösteren ve bünyesinde 5 yıldızlı Encore Otel've Ege Park Balçova Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu gökdeleni 1 milyar TL’ye satın aldığı öğrenildi.

Tınaztepe Sağlık Grubu’nun ise içinde otelin de aldığı sağlık turizmi konseptli bir proje üzerinde çalıştığı belirtildi.

İzmir de 1 milyar TL lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel in yeni sahibi belli oldu!

TÜRKİYE'DE AÇILAN İLK RAMADA  ENCORE OTELİYDİ!

Otelcilik sektörüne 2006 yılında Ankara’daki Mega Residence Hotel ile adım atan Ever Turizm, Ramada Encore markasıyla turizm sektöründe büyüme kararı almıştı.

Ever Turizm, Wyndham Hotel Group ile ilk olarak 2012 yılında İzmir’de Ege Park Balçova’nın içindeki 22 katlı binayı otele dönüştürerek Ramada Encore by Wyndham Izmir olarak hizmete açmıştı.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Geri Dön