29 / 04 / 2024

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.



Enuyguncom'un verileri açıklandı. Son dönemlerde seyahatseverler tatil yapacakları dönemlerde doğa içindeki tesislere talep göstermeye başladı. Bu yönelimin bir sonucu olarak da bungalov otellerde yoğunluk yaşandı.

Enuyguncom'un verilerine göre 2023 yılı ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış 2023 yılına göre yüzde 400 arttı.

Bungalov otel satışlarında yüzde 400 lük rekor artış!

Dünya Gazetesi'nde yer alan detaylara göre, açıklamada değerlendirmelerde bulunan Enuygun.com Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık Bungalov oteller özelinde talep artışının çok normal olduğunu belirtti.

Bunun nedeninin şehir hayatına küçük bir ara vererek dinlenmek isteyen kişiler olduğunu kaydeden Uyanık "Bu da bungalov otel satışlarının artmasını sağlıyor. Doğa içinde tatil yapmak popülerleştiği için bungalov satışlarındaki artışların devam etmesini bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Enuygun.com verilere göre Türkiye'deki en çok tercih edilen bungalov rotaları ise şu şekilde sıralandı... İşte o iller...


Geri Dön