14 / 05 / 2024

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.



Bungalov otel satışlarında yüzde 400 lük rekor artış!

SAPANCA 

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken tatil bölgesi olan Sapanca, bungalov otel dendiğinde en çok aranan rota oldu. Sapanca'da bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve gölde su sporları gibi pek çok açık hava aktivitesi gerçekleştiriliyor.

RİZE

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Rize, yemyeşil ormanları, yaylaları, cazibe merkezleri ile tatilcileri ilgisini çekiyor. Rize'de bungalov tatili yaparak, doğanın güzellikleri keşfedebiliyor. Karadeniz'in doğal güzellikleri ile bu il, muhteşem manzaralar sağlayan bungalov konaklama seçenekleri ile doğal bir tatil için önemli bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

DATÇA-MUĞLA

Tarihi kalıntıları, kumsalları, doğal güzelliği ile ünlü Datça'nın, sakin plajları ve doğal güzellikleri her zaman cazibe merkezi konumunda. Datça'da konumlanan bungalov ev seçenekleri, deniz manzarası eşliğinde huzurlu bir tatil yaşatacak.


İĞNEADA-KIRKLARELİ

İstanbul'a yakınlığı ile popüler bir lokasyon olan İğneada sessiz ve sakin bir doğa tatili düşleyenler için en uygun seçimler arasında yerinialdı. İğneada yürüyüş, balık tutma, ormanları, gölü ve yüzme gibi açık hava aktiviteleri için çok uygun bir destinasyon. Konaklama seçenekleri arasında, bungalovlar, çadırlar ile orman evleri bulunuyor.

AYVALIK

Ayvalık, bungalov tatili yapmak isteyen vatandaşlar için de uygun rotalar arasında yer alıyor. Ziyaretçiler, doğanın ortasında, deniz manzaraları bungalov evlerde rahatın keyfini çıkarıyor. Böylece kendilerine yeşil ve mavinin huzurunu yaşayabileceği bir tatil hediye edebiliyor.

OLİMPOS

Antalya'nın güneyinde bulunan Olimpos, tatilcilerin doğayla iç içe olabilecekleri ve yerel yaşamı deneyimleyebilecekleri bir konumda. Tarihi Olimpos antik kenti ile birleşen doğal bir ortamda yer alan bungalov evler, tarihi kalıntıları, doğal güzelliği ve plajları ziyaretçilerini cezbediyor.

BOZCAADA

Ege Denizi'nin güneyinde bulunan Bozcaada, sakin atmosferi, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülüyor. Adanın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler seyehatseverler için uygun bir seçenek olan Bozcaada, zeytin bahçeleri ve üzüm bağları ile de bir hayli ünlü.

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Yer bilimci Naci Görür geçtiğimiz hafta uyarmıştı! O ilde deprem oldu: Uzman isim uyarısını yineledi! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması: Hızlı gerilemenin devam etmesini bekliyoruz...


Geri Dön