02 / 05 / 2024

İzmir'de kentsel dönüşümün önemi konuşuluyor!

İzmir'de kentsel dönüşümün önemi konuşuluyor!

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Vali Mustafa Toprak'ı ziyaret etti. Vali Toprak'ın makamında gerçekleşen ziyarette İzmir'in en önemli sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyleyen Toprak, kentsel dönüşümün önemine değindi...



MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP)  İzmir  İl Başkanı Necat Karataş il yönetim kumlu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Toprak'ı ziyaret etti. Vali Toprak'ın makamında gerçekleşen ziyarette İzmir'in en önemli sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyleyen Toprak, kentsel dönüşümün önemine değindi. Başkan Karataş ise daha güzel bir İzmir için yapılacak her işe katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti. Vali Toprak'ı yeni görevi nedeniyle kutlayan ve başarılar dileyen Karataş, konuşmasında İzmir'in belli başlı sorunlarına değindi, Karataş; "Türkiye'nin gözbebeği olan İzmir'in büyük eksiklikleri var. Sanayici ve esnaf sıkıntıda. Ulaşım ve imar planı bakımından sorunlar yaşanıyor. Bu sorunların çözümü için MHP İl Teşkilatı olarak her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İzmirliyim diyen herkesin beraberce bıı sorunların çözümüne katkı sağlaması gerekir. 

Huzur ve refahın yaşandığı bir İzmir için el ele vermeliyiz. 


Hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hakkediyor. " dedi. 


İzmir'in temel sorununun sağlıksız, güvenliksiz ve ehliyetsiz yapılaşma olduğunu söyleyen Vali Toprak ise "İzmir çok önemli ve çok güzel bir kent. Kentsel dönüşüm çalışmalarının daha da hızlandırılması ve İzmir'e yakışır şekilde sonuçlanması gerekiyor. Yükümlülük ve sorumluluklar çerçevesinde, bu ilin mevcuttan daha ileriye gidebilmesi için çalışacağız" şeklinde konuştu. 


Ortadoğu


Geri Dön