Kent Haberleri

İzmir'in o ilçesi yatırımcılarının yeni gözdesi oldu! Buradan konut alanlar iki yılda yüzde 184 kazandı! 

Son 2 yılda yatırımcısına sağladığı yüksek getiriyle geleneksel yatırım araçlarıyla rekabet eder hale gelen Urla, konut yatırımlarıyla yatırımcılar için önemli bir kazanç kapısı oldu. Urla'da konut yatırımı yapanlar, son 6 yılda TL bazında 14 kat, son 2 yılda ise yüzde 184 kazanç sağladı.

Urla, konut yatırımlarıyla yatırımcılar için önemli bir kazanç kapısı oldu. Urla'da konut yatırımı yapanlar, son 6 yılda TL bazında 14 kat, son 2 yılda ise yüzde 184 kazanç sağladı. Son 1 yılda ise yüzde 48,66 oranında artış kaydedildi.


SON İKİ YILDA KONUT YATIRIMCILARI KAZANÇLI ÇIKTI

İzmir'in modernizm ve doğallığı bir arada sunan ilçesi Urla, modern yolları, merkezi lokasyonu, huzurlu doğası, tarihi dokusu ve keyifli mekanları ile yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Profesyonel sörfçülerin uğrak yeri olan Kekliktepe gibi alanlarda çeşitli spor alternatifleri sunan, festivaller ve önemli etkinliklere ev sahipliği yapan turizm cenneti Urla, turistlerin yanı sıra yatırımcıların da odağında.

Farklı kültürlere ev sahipliği yapmasıyla dünya çapında turist çeken ve gastronomi açısından Türkiye'nin tanıtımına önemli katkı sağlayan Urla, yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor.

Son 2 yılda yatırımcısına sağladığı yüksek getiriyle geleneksel yatırım araçlarıyla rekabet eden Urla'da, özellikle konut yatırımları kazançlı birer kapı haline geldi. Hem şehirden doğaya kaçış hem de kazançlı yatırımın buluşma adresine dönüşen Urla, özellikle birçok merkezin de tam ortasında yer alıyor.

YATIRIMCILAR 6 YILDA 14 KAT KAZANÇ SAĞLADI 

Urla'da konut yatırımı yapanlar son 6 yılda TL bazında 14 kat, son 2 yılda ise yüzde 184 kazanç elde etti. Son 1 yılda TL bazında yüzde 48,66 getiri sağladı.

Döviz bazında da önemli kazançlar elde eden yatırımcılar, Urla'da euro bazında son 2 yılda yüzde 100'e yakın, dolar bazında ise yüzde 84'ü aşan bir değer artışı yaşadı.

Urla, son 1 yılda yüzde 20'yi aşan döviz bazlı kar oranıyla geleneksel yatırım araçlarıyla ile rekabet eder hale geldi.

ARSA YATIRIMI YÜZDE 197 KAZANDIRDI

Konut yatırımın yanı sıra arsa yatırımcıları da son dönemde önemli kazançlar sağladı. Son 2 yılda arsa yatırımcıları TL bazında yüzde 197 kazanç elde ederken, 1 yılda elde edilen bu oran yüzde 50'ye yaklaştı.

Urla'daki arsa yatırımcılarının yüzü döviz bazında bakıldığında da güldü. Yatırımcı Urla'daki arsa yatırımından 2 yılda euro bazında yüzde 94,79, 1 yılda ise yüzde 20'yi aşan kazanç sağladı.

EGE YAPI KEKLİKTEPE PROJESİ YATIRIMCILARA FIRSATLAR SUNUYOR 

Urla'nın cazibe merkezi halini gelmesinde, ilçede devam eden projelerin büyük katkısı bulunuyor. Bu projeler arasında yer alan Ege Yapı Kekliktepe projesi, yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.

Müstakil bahçeli terasları, özel havuzlu villaları ile 73 seçkin ailenin yeni yaşam alanı olacak bu proje, yılın on iki ayı doğanın güzelliklerini barındıran Urla'da öne çıkan projeler arasında yer alıyor. Projenin yarısı şimdiden satılmış durumda ve teslimlerinin önümüzdeki yaz yapılması planlanıyor.

Gayrimenkulde arsa dönemi! Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli? 

Konut krizi büyüyecek! Kira sorunu gümbür gümbür geliyor! 

Konut yatırımının yeni yıldızı Kıbrıs oldu!

Konut piyasasında balon patladı! Geçen sene değeri 4 milyon TL olan ev bugün 3 milyona satılamıyor!