02 / 05 / 2024

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 



İzmir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren 55 temsilci bir toplantı düzenledi. Toplantıya katılan temsilciler, inşaat sektörü için çalışmalara devam ederek ülke ekonomisine katkıda bulunacaklarını anlattılar. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 55 temsilci adına konuşan iş adamı Serdar Kolay ve inşaat sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren mimar Ahmet Özcan sektör hakkında bazı açıklamalarda bulundular. Planlı Alanlar Yönetmeliği sürecinin bir an önce tamamlanması gerektiğini anlatan Kolay, "Bizler yatırıma, istihdama ve ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" açıklamasını yaptı. 

Daha sonra söz alan Özcan inşaat sektörünün birçok sorunla karşı karşıya olduğuna vurgu yaparak başta otopark yönetmeliği olmak üzere, çözüme kavuşması gereken sorunlar olduğunu kaydetti. Özcan, "Sorunlar bir an önce çözülsün ki üretime geçelim" ifadesini kullandı. 


Geri Dön