27 / 04 / 2024

İzmit Cedit'teki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

İzmit Cedit'teki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak "Projelerimiz belirlenen planla devam ediyor, Cedit Mahallesi'nde örnek bir çalışma yapacağız" dedi.



Ramazan Bayramı'mızı kutlamak için gazetemizi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı Reklam Müdürümüz ve köşe yazarlarımızdan Nurettin Kolaylı ile Genel Koordinatörümüz Orhan Balcı konuk etti. Doğan herkes ile tek tek bayramlaştıktan sonra gündemdeki gelişmeler ile ilgili değerlendirme yaptı. 


CEDİT ÖRNEK PROJE OLACAK 


Riskli alan kapsamına alınan ve "Kentsel Dönüşüm" ile yeniden yapılandırılacak olan İzmit merkezdeki Cedit Mahallesi'nin örnek bir proje olacağını söyleyen Doğan, "Yeni konutlar yapılana kadar hak sahipleri kira yardımı alacak, belediye olarak maddi bir kaynak sağlayacağız ve proje örnek olarak kentimize yeni bir hava kazandıracak" dedi. 


YATIRIMLARIMIZ BELİRLENEN PROGRAM İLE SÜRÜYOR 


30 Mart yerel seçimleri öncesinde açıkladığımız projelerimizin gerçekleşmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Başkan Doğan, "Gençlik Merkezi, Kültür Tepesi, Kapanca Sokak, mahalle konakları gibi bir çok projemiz belirlenen program ile devam ediyor. Hepsi sorunsuz olarak hizmete girecek." dedi. 


GÜÇLÜ BİR KOALİSYON OLMALI 


7 Haziran genel seçimlerinde ortaya çıkan tablodan her parti gerekli dersi çıkartmak zorundadır diyen Doğan, "Ülkemizin kaybedecek zamanı yok güçlü ve kararlı bir Türkiye için bir an önce hükümet kurulmalı bunun içinde güçlü bir koalisyona ihtiyaç var" ifadesinde bulundu. 


YURT DIŞINDAKİ FESTİVALLER SÜRECEK 


Pişmaniye festivali ile başlatılan yurt dışındaki kentler ile olan birlikteliğimiz devam edecek diyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, güçlü Türkiye'nin bir parçası olma yolunda yerel yönetimlerin adım atması gerektiğine inandığını vurgulayarak, yurt dışında başlattığı bu tür etkinlikler ve kardeş şehir olma çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. 


Çağdaş Kocaeli


Geri Dön