30 / 04 / 2024

İzmit Kent Konut’un etapları arasındaki araziler incelendi!

 İzmit Kent Konut’un etapları arasındaki araziler incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut’un Erenler-Cedit ile İzmit Kent’in etapları arasında kalan arazide inceleme yaptı



Başkan Karaosmanoğlu, bölgede yeşil alanlar, yürüyüş yolları ve sosyal kullanım alanları inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent Konut eliyle oluşturduğumuz yeni yaşam alanlarının yanı sıra halkımızın sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışıyoruz’’ dedi.




ERENLER-CEDİT İLE İZMİT KENT


Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konut’un hayata geçirdiği Erenler-Cedit ile İzmit Kent’in etaplarının arkasında yer alan arazide incelemelerde bulundu. Yapımı planlanan Tuana Evleri’nin de yakınında bulunan arazide incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat eşlik etti.


SOSYAL ALAN İHTİYACI


Kent Konut’un yaptığı İzmit Kent’in 1, 2, 3 ve 4. etaplarının site yönetim başkanları, yöneticileri ve daire sakinleri, kısa süre önce Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etmişti. Ziyarette söz alan site başkanları, yöneticiler ve konut sahipleri, etaplarda gördükleri ihtiyaç ve dileklerini Başkan Karaosmanoğlu’na iletmişti. Öne çıkan konu ise bu etaplarda yaşayan binlerce kişinin aileleriyle birlikte sosyal ihtiyaçlarını karşılayan alanlar olmuştu. Başkan Karaosmanoğlu da, bununla ilgili çalışmaların başlatılması talimatını vermişti.




ARAZİDE İNCELEME YAPTI


Kent Konut’un yaptığı evlerle kentte yeni yaşam alanları oluştuğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, buralarda yaşayan binlerce kişinin sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için yapılacak çalışmalarla ilgili arazide incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca İzmit Kent etapları ile Cephanelik arasında kalan ve otobanın altından geçen kesimde başlatılan mesire alanı çalışmasının da, bu konutlarda yaşayan binlerce aile için nefes alacak bir mekan oluşturacağına dikkat çekti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön