21 / 05 / 2024

İzmit Kent etabı

İzmit Kent etabı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut’un Erenler-Cedit ile İzmit Kent’in etapları arasında kalan arazide inceleme yaptı

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

CVS Hava Kent 2. Etap yıl sonunda başlıyor!

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini geçtiğimiz Nisan ayında atmıştı. Projenin 2. Etabı yıl sonunda başlayacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatına doğaseverlerden tepki!

İzmit kent merkezine yürüme mesafesindeki, cephanelik olarak bilinen bölgede Şehir Hastanesi için yapılan ağaç katliamı bölge halkının ve doğaseverlerin tepkisini çekti.

CVS Hava Kent Taşoluk projesinin temeli atıldı!

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini attı. 1. etabın üye alımları doldu ancak kooperatif yeni üyeler için yıl sonuna kadar 500 konut daha inşa edecek...

Akasya Kent Etabı'ndaki 3 konutun 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Akasya Kent Etabı'ndaki 3 konutun 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Kanuni Kent Ormanı'nın 1. Etabı açıldı!

İstanbul’un en büyük park alanı olarak kurulan 8 milyon metrekarelik dev Kanuni Kent Ormanı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İstanbul’a dev kent ormanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen "Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı" projesinin ilk etabı eylül ayında hizmete girecek. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent etabı Haberi

İzmit Kent etabı

Başkan Karaosmanoğlu, bölgede yeşil alanlar, yürüyüş yolları ve sosyal kullanım alanları inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent Konut eliyle oluşturduğumuz yeni yaşam alanlarının yanı sıra halkımızın sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışıyoruz’’ dedi.




ERENLER-CEDİT İLE İZMİT KENT


Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konut’un hayata geçirdiği Erenler-Cedit ile İzmit Kent’in etaplarının arkasında yer alan arazide incelemelerde bulundu. Yapımı planlanan Tuana Evleri’nin de yakınında bulunan arazide incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat eşlik etti.


SOSYAL ALAN İHTİYACI


Kent Konut’un yaptığı İzmit Kent’in 1, 2, 3 ve 4. etaplarının site yönetim başkanları, yöneticileri ve daire sakinleri, kısa süre önce Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret...