07 / 05 / 2024

İzmit Otobüs Terminali yenilendi!

İzmit Otobüs Terminali yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni yeniliedi.




İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 10 günlük bayram tatili nedeniyle tatlı bir telaş yaşanıyor. Bayram öncesi büyük yoğunluğun yaşandığı terminalde yolcu güvenliği ve konforu da büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde başta güvenlik olmak üzere temizlik ve lojistik destek gibi birçok alanda yenilikler yapıldı. Terminalin giriş kapı sayısı ikiye indirildi. Bu iki ana kapıya bavul, çanta vb. eşyalar için X-Ray cihazları yerleştirildi. X-Ray cihazının yanında kapı detektörleri konumlandırıldı. 



DİĞER YENİLİKLER


Terminal binasının ana giriş ve bekleme salonunda bilgi ekranları kuruldu. Bilgi ekranlarında otobüslerin kalkış ve varış saati, peron numaraları gibi, yolcuları yönlendiren 5 yeni bilgi ekranı da hizmete girdi. Terminal binasının ana giriş bölümleri camekânların üzerindeki yapıştırıcılar sökülerek, iç mekânların doğal ışık ile aydınlatılması sağlandı. Yenileme çalışmaları kapsamında terminalin mevcut yangın detektör sistemi de baştan aşağı yenilendi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön