19 / 05 / 2024

izmit terminali yenileme çalışmaları

izmit terminali yenileme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni yeniliedi.

İzmit Otobüs Terminali yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni yeniliedi.

Trabzon şehir terminali büyüyecek mi?

Şehrin her geçen gün büyümesine rağmen Trabzon Terminali'nde genişletme ya da yenileme çalışmaları yapılmamasını ilgililerle konuştuk

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Avrasya GYO Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni satın aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali' ni satın aldı.

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor!

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı. Bina sahipleri kentsel dönüşüme katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Alman enerji devinden AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.

E.ON'dan AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.

TEM otoyolu yenileme çalışması nedeniyle bazı noktalarda aksamalar yaşanıyor!

TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle Gebze ve Körfez ilçeleri arasında bazı noktalarda yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyrukları oluştu. Gebze turnikelerinden çıkan sürücüler yoğunluk oluşturdu...

TEM otoyolu Gebze-İzmit çalışmasına İDO'dan alternatif güzergah!

İDO, TEM otoyolunun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğuna, Eskihisar - Topçular arabalı vapur ile Pendik-Yalova hızlı feribot seferleriyle alternatif oluşturuyor.

Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve İBB ile işbirliği halinde kentsel yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ederken, vatandaşlar da kentsel dönüşüme yoğun ilgi gösteriyor. Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor...

Kocaeli TEM otoyolunda üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak!

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından, (O4) TEM Otoyolunun Gebze Kavşağı (K.K.No:04-08) İzmit (Doğu) Kavşağı (K.K.No:04-14) aralığında kalan kesimlerde bulunan viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak.

Gebze-İzmit TEM otoyolunda yenileme çalışması yapılıyor!

Gebze-İzmit TEM otoyolunda yenileme çalışması yapılıyor. Otoyolun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle, 5 Mayıs ila 24 Temmuz'da ulaşımda zaman zaman aksama olacak.

izmit terminali yenileme çalışmaları Haberi

izmit terminali yenileme çalışmaları


İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 10 günlük bayram tatili nedeniyle tatlı bir telaş yaşanıyor. Bayram öncesi büyük yoğunluğun yaşandığı terminalde yolcu güvenliği ve konforu da büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde başta güvenlik olmak üzere temizlik ve lojistik destek gibi birçok alanda yenilikler yapıldı. Terminalin giriş kapı sayısı ikiye indirildi. Bu iki ana kapıya bavul, çanta vb. eşyalar için X-Ray cihazları yerleştirildi. X-Ray cihazının yanında kapı detektörleri konumlandırıldı. 



DİĞER YENİLİKLER


Terminal binasının ana giriş ve bekleme salonunda bilgi ekranları kuruldu. Bilgi ekranlarında otobüslerin kalkış ve varış saati, peron numaraları gibi, yolcuları yönlendiren 5 yeni bilgi ekranı da hizmete girdi. Terminal binasının ana giriş bölümleri camekânların üzerindeki yapıştırıcılar sökülerek, iç mekânların doğal ışık ile...