27 / 04 / 2024

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin pek çok yerinde itfaiye için yeni hizmet binaları hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu müfreze binalarından birini Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında yapılıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir’in hayata geçirdiği yeni Terminal Müfreze Binası, çevresindeki olaylara ilk müdahalenin üssü olacak. Çalışmaları süren bina bin 500 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Dış cephe traverten imalatı süren yapının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Binanın birinci katında yer alan ve yatakhanelerin bulunduğu odalar tamamlandı. Spor salonunun son rötuşları gerçekleştirilirken eğitim salonunun boya işleri yapılıyor. 1.katta bulunan mescit de tamamlanan bir diğer iş oldu. Zemin katta bulunan kazan dairesi ve teknik merkez odasındaki çalışmalarda hız kesmeden sürüyor.


4 MÜFREZE DAHA YAPILIYOR

Bodrum katta teknik merkezler bulunacakken zemin katta 7 araçlık garaj, idari ofisler, yemekhane ve dinlenme odası yer alacak. Birinci katta ise yatakhaneler, spor salonu, eğitim salonu ve mescit bulunacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ayrıca Kartepe, Karamürsel, Bağçeşme ve Gebze’ye de müfreze binaları inşa ediyor.


Geri Dön