03 / 05 / 2024

İzmit'te 3 metruk yapı yıkıldı!

İzmit'te 3 metruk yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi, bölgenin siluetini bozan ve tehlikeye neden olan 3 metruk yapının yıkımı gerçekleşti.



İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince son 15 gün içinde farklı mahallelerde bulunan tehlike taşıyan 3 metruk yapı daha yıkıldı. Çağdaş Kocaeli'de yer alan habere göre; belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince bölgenin siluetini bozan ve çevrede tehlike neden olan metruk yapıların yıkımı hızla sürüyor.

Çağdaş Kocaeli'de yer alan habere göre; Kasım ayından beri farklı mahallelerde, vatandaşların şikayetleri ve İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu tespit edilen 3 metruk yapının yıkım işleri tamamlandı.

VATANDAŞ MEMNUN

İzmit Tavşantepe Mahallesi Hacıbektaşi Sokak No:83, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak No:21, İzmit Kozluk Mahallesi Hacıhazım Sokak No:5 adreslerinde bulunan metruk yapılar yapı kontol müdürlüğü teknik ekipleri tarafından yapılan gözetiminde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım işlemlerinden sonra metruk yapıların bulunduğu mahallelerdeki vatandaşlar “Belediyemiz sayesinde hem görüntü kirliliği oluşturan hem de özellikle çocuklarımız için tehlike arz eden metruk binalardan kurtulduk. Artık içimiz daha rahat” diye konuşarak belediye ekiplerine çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.
 


Geri Dön