29 / 04 / 2024

İzmit'te turizm alanları yok olacak!

İzmit'te turizm alanları yok olacak!

İzmit'te turizm alanları yok olacak. Toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



Turizm alanları yok olacak İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi'ne itiraz eden CHP İl Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu projeyi halka anlatmaya davet etti .


KUŞKAN BİLGİ VERDİ CHP


 İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve İmar komisyonu ile birlikte İzmit Körfezi ve Limanlarla ilgili basın açıklaması yaptı. İl binasında açıklama yapan Kuşkan. İzmit körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları yanıtlamak amacıyla basın toplantısını düzenlediklerini kaydetti. 


AÇIKLAMA YAPILSIN 


Proje ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı"nın hazırladığı bu projeyi halka anlatmasını isledi. Toplulaştırma yapılacak bölgelerde turizm, konut, rekreasyon ve askeri alanlarda toplulaştırmanın arasında kalabileceğini belirten İl Başkan Yardımcısı Faize Karakuş, bu konuların hepsinin açıklanmaya muhtaç konular olduğunu kaydetti. 


Mavi Kocaeli


Geri Dön