16 / 05 / 2024

İzmit turizmi ne durumda

İzmit turizmi ne durumda

İzmit'te turizm alanları yok olacak. Toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

İzmit'te konut geri dönüş süresi ne olmalı?

İzmit merkez, Yahya Kaptan, Kent Konut gibi yerlerdeki konutların geri dönüş süreleri ne kadar? 

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

İzmit Belediyesi'ne ait çay bahçesine 1.4 milyon TL'lik teklif!

İzmit Belediyesi'ne ait Fevziye Çay Bahçesi’nin 4. ihalesinde aylık 40 bin TL kira teklifi verildi. Firma 3 yıllık kira bedeli olan 1 milyon 440 bin lirayı peşin ödeyecek...

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Anadolu Üniversitesi'nden İzmit Belediyesi'ne yer tahsisi!

Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’taki iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.

İzmit turizmi ne durumda Haberi

İzmit turizmi ne durumda

Turizm alanları yok olacak İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi'ne itiraz eden CHP İl Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu projeyi halka anlatmaya davet etti .


KUŞKAN BİLGİ VERDİ CHP


 İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve İmar komisyonu ile birlikte İzmit Körfezi ve Limanlarla ilgili basın açıklaması yaptı. İl binasında açıklama yapan Kuşkan. İzmit körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları yanıtlamak amacıyla basın toplantısını düzenlediklerini kaydetti. 


AÇIKLAMA YAPILSIN 


Proje ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı"nın hazırladığı bu projeyi halka anlatmasını isledi. Toplulaştırma yapılacak bölgelerde turizm, konut, rekreasyon ve askeri alanlarda toplulaştırmanın arasında kalabileceğini belirten İl Başkan...