29 / 04 / 2024

İzobozz ve Yapı-e Bayileri 1. Yalıtım Workshop'u gerçekleştiriyor!

İzobozz ve Yapı-e Bayileri 1. Yalıtım Workshop'u gerçekleştiriyor!

Yeni nesil yalıtım ürünü İzobozz"un, Türkiye genel distribütörü Yapı-e tarafından düzenlenen ve bir gün sürecek olan œYalıtım Sektörü Workshop çalışması RADİSSON BLU İstanbul Hotel - Yeşilköy"de gerçekleşecek.



18 Aralık 2010 tarihinde yapılacak organizasyonda İzobozz"un Türkiye bayilik sistemi alt yapısı, Türkiye"de yalıtım, Yalıtımın yasal durumu ile ilgili yapılacak workshop"a firmanın üst düzey yetkilileri ve Türkiye çapında faaliyet gösteren bayileri katılacaktır.
Workshop, yalıtımın ülke ekonomisine, bireylere sağladığı faydaları pekiştirmek ve yasal düzenlemelere yön verecek tartışmalara zemin hazırlamak için İzobozz üst düzey yöneticileri ile konusunda uzman olan bölge yöneticileri ve bayilerin katılımı ile yapı profesyonellerini bir araya getirecek. Aynı zamanda workshop"a Türkiye genel distribütörü Yapı “E Yön. Krl Bşk Erhan Albayrak"ta katılacak.
2011 yılında ülkemizde yalıtım sektörünün nabzını tutacak workshop, markanın ilerdeki hedeflerini belirlemekte pusula görevi görecektir, 18 Aralık"ta İstanbul Radisson Blu Hotel"de gerçekleşecek organizasyona dışarıdan katılım sağlanmayacaktır.
Ayrıntılı bilgi için 0 212 853 86 06


Geri Dön