04 / 05 / 2024

İzocam ile 11 bin kişinin aşklarının sıcaklığı ölçüldü!

İzocam ile 11 bin kişinin aşklarının sıcaklığı ölçüldü!

İzocam, 14 Şubat’ta sevgililere unutulmaz bir gün yaşattı. İstanbul’da Kanyon, Brandium ve Capacity Alışveriş Merkezlerine gelen çiftler İzocam standlarında toz pembe kalp çerçevede fotoğraf çektirerek aşklarını ölümsüzleştirdi.



İstanbul’da Kanyon, Brandium ve Capacity Alışveriş Merkezlerine gelen çiftler İzocam standlarında toz pembe kalp çerçevede fotoğraf çektirerek aşklarını ölümsüzleştirdi. Instagram’dan #asktermometresi hashtagiyle 462 adet paylaşım yapıldı. 4 günde yaklaşık 11 bin kişi Aşk Termometresi uygulamasını kullandı.


Yalıtım ürünü İzocam Foambord’dan üretilen toz pembe kalp çerçevede fotoğraf çektiren çiftler, aynı zamanda İzocam’ın Facebook sayfasında yer alan Aşk Termometresi’nde aşklarının sıcaklıklarını ölçtüler. Termometreden çıkan esprili sonuçlarla çiftler, keyifli bir Sevgililer Günü yaşadı. 8 Mart tarihine kadar sevgililer aşk sıcaklığını İzocam Facebook sayfasında ve www.asktermometresi.com web sitesi üzerinde bulunan Aşk Termometresi uygulaması ile ölçmeye devam edebilecekler. 


Yalıtım ile ortamdaki sıcaklığı uzun saatler koruyan İzocam, Sevgililer Günü’nde bu kez çiftlerin aşk sıcaklığını korudu. Kanyon, Brandium ve Capacity Alışveriş Merkezlerine gelen çiftler, İzocam Foamboard’tan yapılmış toz pembe kalp çerçevede fotoğraf çektirdi. Etkinlikte Instagram üzerinden #asktermometresi hashtagiyle 462 adet fotoğraf paylaşımı gerçekleşti. Fotoğraflarının çıktılarını Instagram makinesinden alan çiftler Sevgililer Günü hatırasını İzocam ile ölümsüzleştirdi. 


Sevgililer Aşk Sıcaklıklarını Ölçtü!


Alışveriş merkezlerine gelen sevgililer aynı zamanda İzocam Facebook sayfasından ve www.asktermometresi.com web sitesi üzerinden aşklarının sıcaklığını ölçtü. Aşk Termometresi’nde 11 bine yakın kişi sevdikleri kişilerin hem Facebook profili üzerinden hem de karşı cinsin; ad, yaş, burç ve yaşadıkları şehir bilgilerini girerek aşklarının sıcaklığını buldu. Çıkan esprili sonuçları Facebook profilinde paylaşabilen çiftler eğlenceli bir Sevgililer Günü yaşadı. Aşkının sıcaklığını öğrenmek isteyenler, İzocam Facebook sayfasından ve www.asktermometresi.com 8 Mart’a kadar aşk sıcaklıklarını ölçebilecek.



Geri Dön