28 / 04 / 2024

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.



İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde hepbirliktetamyolilericom sitesi üzerinden çevrimiçi şekilde gerçekleştirilen toplantıda, İzocam’ın salgın şartlarına rağmen, bayileri ve çalışanları ile birlikte 2020'de imza attığı başarılara dikkat çekildi. Şirketin 2021 yılı ve gelecek süreçlerdeki yol haritasının da konuşulduğu bayi toplantısında, ünlü konukların da katılımıyla renkli ve eğlenceli anlar yaşandı. 

Toplantı açılışından sonra, yayına canlı olarak bağlanan İzocam Yönetim Kurulu Başkanı Farid Anabtawi İzocam bayilerine konuştu. Anabtawi, 2020'de küresel salgının ekonomideki olumsuz etkisine rağmen Türkiye’nin GSMH’de büyüme kaydettiğini dile getirdi. İzocam’ın da aynı dönemde büyüdüğünü dile getiren Anabtawi, bu büyümenin hem Türkiye’nin hem de İzocam’ın DNA’sına yerleşmiş olan ‘dayanıklılık’ özelliğinden oluştuğuna dikkat çekti.  Anabtawi, hep birlikte daha ileriye gidebilmek ve birlikte daha çok başarıyı hayata geçirmek amacıyla bayilerin güvenine ve inancına daima ihtiyaç duyduklarına dikkat çekti ve şöyle konuştu: 

“Bu zorlu dönemde hep birlikte ekip olarak gösterdiğimiz dayanıklılık bize başarıyı getirdi. Siz değerli bayilerimizin sergilemiş olduğu bu başarı bize ilham verdi. Daha çok başarmak ve büyümek, ancak sizlerin bize olan inancı ve sadakati ile mümkün. 50 yılı aşkın süredir göstermiş olduğunuz bu güven ve sadakat için teşekkür ederiz.”

Farid Anabtawi’nin konuşmasından sonra sözü devralan İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, yaşattığı ekonomik olumsuzluklara rağmen 2020'nin ilk yarısındaki koronavirüs salgının ortaya çıkması sebebiyle durgun geçmesine rağmen, yılın ikinci yarısında piyasaların hareketlenmesiyle başarılı bir performans yakaladıklarına vurgu yaptı. Bu sayede pandeminin zorlu etkilerine rağmen 2020’yi bir önceki seneye oranla yüzde 30'a yakın bir ciro artışıyla tamamladıklarının altını çizen Savcı, 660 milyon TL’nin üzerinde bir ciro elde ettiklerini belirtti. 

Sağlıklı yalıtımda “tam yol ileri”

Türkiye’de EUCEB sertifikasını İzocam Taşyünü ürünü ile alan ilk şirket oldukları için gururlu olduklarını dile getiren Savcı, 13 yıldır İzocam Taşyünü ve 12 yıldır İzocam Camyünü ürünlerinin bio çözünür olduklarının bağımsız bir kurum tarafından belgelendiğine de dikkat çekti. 

Sürdürülebilir ve sağlıklı yarınlar için farkındalıkla çalışan İzocam’ın Polistiren bazlı ürünlerinin “HBCD İçermez” özelliği taşıdığını belirten Savcı, İzocam, XPS (Ekstrüde Polistiren) ve EPS (Expande Polistiren) ürünlerinde kalıcı bir organik kirletici olarak tanımlanan bu maddenin kesinlikle kullanılmadığını ifade etti. Murat Savcı, İzocam bayilerinin de Polistiren bazlı ürünleri satın alırken özellikle dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. 

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

Yatırımlarda “tam yol ileri”

Toplantıda İzocam’ın yatırım planlarıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yapan Murat Savcı, Tarsus Camyünü Tesisi’nde yaptıkları yeni baca filtresi yatırımında artık son aşamaya geldiklerine dikkat çekti. Tesisin çevresel koşullarla en uyumlu şekilde çalışması amacıyla yaptıkları bu çevre dostu teknolojik yatırımla, dünya standartlarında hava emisyon değerlerine ulaşmayı planladıklarına dikkat çekti. Murat Savcı, sunumunda “Sera gazı salımını standartların çok altına çekecek olan yeni baca filtresiyle sürdürebilir bir dünya için yaptığımız katkıyı bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz” diye konuştu. 

Tesis yatırımları dışında, dijital yatırımlarını da hızla sürdürdüklerini belirten İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, “Gelişen teknolojiyle birlikte, iş yapış biçimlerinde çağın gerektirdiği değişimi gerçekleştirmek amacıyla müşteri odaklı dijitalleşme yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz. İzocam olarak geleceğin dijital dünyasındaki yerimizi almak için şimdiden çalışmalarımıza başladık ve gerçekten devrim niteliğinde dijital projelerle karşınızda olacağız” açıklaamsında bulundu. 

Toplantı renkli etkinliklere sahne oldu

Ekonomist Ali Ağaoğlu ise, koronavirüs salgının ardından karşı karşıya kalınabilecek ekonomik, politik ve sosyolojik tahminlerini açıkladı.

İzocam Yönetim Kurulu Başkanı ile Başkan Vekili’nin canlı bağlantılarla katıldığı Ciro Ödülleri Töreni’nde ise İzocam’ın ihracattaki ve Türkiye’deki en başarılı bayileri duyuruldu. İzocam 2020 İç Piyasa Ciro Ödülleri kapsamında, birincilik ödülünü Kocaeli’nde faaliyet gösteren İzocam Bayisi Karalar Yalıtım, ikincilik ödülünü İstanbul’da faaliyette bulunan Himerpa ve üçüncülük ödünü ise İzocam’ın Bursa Bayisi Maraton aldı.

İzocam ihracat şampiyonu oldu!


Geri Dön