07 / 05 / 2024

izocam yalıtım

izocam yalıtım

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

Kırklareli Üniversitesi'nin yalıtımında İzocam kullanıldı!

İzocam, verdiği yalıtım danışmanlığı hizmetiyle her ihtiyaca uygun çözümler ve ürünler sunuyor. Şirket, Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

İzocam 14. Yalıtım Yarışması başvuruları başladı!

İzocam’ın bu sene on dördüncüsünü düzenleyeceği Üniversite Öğrencileri Yalıtım Yarışması’nın ilk üç finalisti, Saint - Gobain Insulation tarafından düzenlenecek Multi Konfor Binalar Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek...

İzocam kentsel dönüşüm kapsamında yangın yalıtımına dikkat çekiyor!

İzocam, yangın yalıtımında "doğru" malzeme seçimi, "doğru" tasarım ve "doğru" uygulama ile can ve mal kayıplarının önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor ve "yalıtımın" uzman firma ve kişilerce yapılmasının önemini vurguluyor..

İzocam 13. Yalıtım Yarışması sonucu açıklandı!

İzocam tarafından düzenlenen 13. yalıtım yarışmasında dereceye giren öğrenciler açıklandı...

İzocam'dan çatı yalıtımına özel Roofmix sistemi!

Sektörünün lider firması İzocam, yalıtım konusunda yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor

izocam yalıtım Haberi

izocam yalıtım

İzocam, Türkiye’nin önde gelen projelerine, uzmanlığıyla hizmet vermeyi ve sağlıklı yalıtım ürünleri temin etmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunan İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sağladığı ürün ve çözümleriyle ülke genelinde ve yurt dışında iddialı projelerin çözüm ortağı oluyor. 

Son zamanlarda Ankara, Düzce, Erzurum ve Kocaeli’nde hayata geçirilen toplu konut projelerinde İzocam’ın mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünleri kullanıldı. Mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünler, ısı yalıtımının yanı sıra A sınıfı yanmaz özelliği ile yüksek yangın güvenliği sunuyor. CE işaretlemesi ve TSE belgesi de bulunan İzocam Camyünü ve Taşyünü ses yalıtımı özelliği sayesinde konforlu bir iç ortam sağlıyor. 

Bu yıl Ankara’nın...