28 / 04 / 2024

Jaguar XE'ye yeni yıl zammı! 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE'ye yeni yıl zammı! 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE'ye zam geldi!Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE'nin özellikleri neler? İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...



Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE'nin fiyatı resmi olarak açıklandı. Bu yıl ne kadar büyük bir fiyat artışı! Şirket, yarı hibrit teknolojisiyle geliştirilen yeni dizel serisi ile sürücülere en iyisini sunmak istiyor.

Jaguar XE performansı, dinamik kullanım ve gelişmiş sürüş teknolojileri ve özellikleriyle yeniden tasarlandı. Heyecan verici bir sürüş için otomobil, tekerlekler arasındaki tork dağılımını yumuşak bir şekilde dengeler. Sistem, sürücüde bir güven duygusu yaratarak viraj alırken esnekliği ve dengeyi destekler. XE'nin Dört Tekerlekten Çekiş (AWD) sistemi, aracın performansını ve yol tutuşunu iyileştirir. Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) modeli, mevcut yol koşullarını analiz eder ve tüm yüzeylerde dinamik yol tutuşu sağlamak için gücü tekerlekler arasında dağıtır. 

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...Sorunsuz performans ve yakıt ekonomisi için tasarlanan Jaguar XE, daha güçlü bir dizel motor ve daha akıllı bir yenileme sisteminin yanı sıra verimliliği ve kararlılığı artıran bir teknoloji içerir. 

Bu isteğe bağlı paket, aracın estetiğini geliştirir ve sürüş deneyimini geliştirir. Ayarlanabilir dinamikler arasında uyarlanabilir dinamikler, kırmızı frenler, kaput spoyleri, 355 mm ön ve 325 mm arka frenler bulunur. Telefon sinyali güçlendirici ile kablosuz şarj, uyumlu akıllı telefonları kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj etmenize olanak tanır. Telefon araçtayken, daha iyi alım ve daha net aramalar için araç antenini kullanın. 

 İsteğe bağlı NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcu konforunu artırır. Bu işlev etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış  filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalar ve PM2.5 parçacıkları, toz ve polen gibi uçucu alerjenleri çeker. Ayrı ayrı katlanan koltuklar sayesinde ikinci sıra koltuklar tüm eşyalarınız için  katlanabilir. Elleriniz dolu olduğunda, isteğe bağlı  elektrikli bagaj kapağı, bagaj alanına kolay erişim için kapıları kolayca açıp kapatmanızı sağlar. Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı Activity Key 4 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlarsanız planlayın, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyaç yoktur.

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

 İsteğe bağlı aksesuarlar, Jaguar XE'in arka tarafının net ve engelsiz bir şekilde görülmesini sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş kamera, dikiz aynasının canlı bir video görüntüsünü iletir ve arabanın arkasındaki her şeyi mükemmel bir şekilde gösterir. İsteğe bağlı gelişmiş özellikler, Jaguar XE'in arka tarafının net ve engelsiz bir şekilde görülmesini sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş kamera, dikiz aynasının canlı bir video görüntüsünü iletir ve arabanın arkasındaki her şeyi mükemmel bir şekilde gösterir.

Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? 12 Ocak 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön