29 / 04 / 2024

Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ghassan Jamalo tarafından kuruldu.



Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ghassan Jamalo tarafından kuruldu.

Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2) Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak ve ithalat ve ihracat yapmak. 3)Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 4)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 5) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 6)Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 7) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 8) Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 9) Her türlü spor malzemeleri ile spor araç ve gereçlerinin ithali, ihracı, toptan ve perakende dahili ticareti ile pazarlamasını yapmak 10) Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yeleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satın almak. 11)Kablo ve uydu sistemi ile çalışan her türlü cep telefonu, mobil, telefon, araç telefonu ile bunların yedek parça ve aksamlarının alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, bakımı, onarımı, dahili ticareti ile pazarlamasını yapmak. 12) Konusuyla ilgili olarak telefon ve her türlü iletişim cihazları ile bilgisayar ve her türlü bilgi teknolojisi cihazları ve her türlü elektronik cihazlar ile ilgili danışmanlık hizmetlerinde bulunmak ve ithalat ihracatını yapmak. 13)Şirket kanunen yasaklanmamış her türlü işi yapabilir.


Geri Dön