28 / 04 / 2024

Japon Evler Ataşehir projesinde satılık 1+1 daireler 196 bin TL!

Japon Evler Ataşehir projesinde satılık 1+1 daireler 196 bin TL!

Japon Evler Ataşehir projesinde stüdyo daireler 96 bin liradan, 1+1 daireler ise 196 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor!



 

 

 

Japon Evler Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası’nda, geleceğin yeni Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçiriliyor. 1985 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kılıç İnşaat’ın inşa ettiği Japon Evler Ataşehir projesi tek blok şeklinde tasarlandı. Üçü bodrum kat olmak üzere 13 kattan oluşan projede 1+0 stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor.

 

Japon Evler Ataşehir projesinde toplam konut sayısı 72. Stüdyo daireler 32 ve 33 metrekare alana sahip. Fiyatları 96 bin TL, 99 bin TL, 118 bin TL, 121 bin TL, 128 bin TL ve 132 bin TL olarak kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. 1 oda 1 salon daireler ise 49 metrekare büyüklükte. Fiyatları 196 bin TL. Müşteriler yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanma hakkına sahip.

“Japon Güneşi Ataşehir’de Doğuyor!” sloganıyla yola çıkan Japonevler Ataşehir'de teslimler önümüzdeki Eylül ayında yapılacak ve projede yaşam başlayacak. 4 bin 400 metrekare inşaat alanı bulunan projenin kurulduğu arazi 950 metrekare. Giriş katında depo dahil 285 metrekarelik dükkanın bulunduğu Japon Evler Ataşehir projesinin üçüncü ve ikinci bodrum katlarında kapalı otopark bulunuyor. Bodrum katta ise sosyal alanlar yer alıyor. Sosyal donatı alanları arasında fitness, kapalı havuz ve sauna bulunuyor.

Japon Evler Ataşehir projesi Boğaz Köprüsü Çamlıca gişelerine 6 kilometre, Esatpaşa'ya 1 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 10 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometre mesafede bulunuyor.

 

 

Projeye Boğaz Köprüsü'nden ulaşım için Tem Otoyol katılımı sonrası ilk çıkıştan sağa devam etmeniz gerekiyor. Böylece Tem Yanyol'a geleceksiniz. Proje yanyol kenarında, sağda, Buğday Sokak'ta yer alıyor. Kurtköy yönünden Japonevler Ataşehir projesine ulaşım için İstanbul Çevreyolu'nu takip ederek, Batı Ataşehir'den sonraki çıkıştan sağa girmeniz gerekiyor. Düz ilerleyip, sağdan ve yine sağdan girerek yolun karşı tarafına geçeceksiniz. Sol tarafa dönerek Tem yanyol kenarında bulunan Buğday Sokak'a ve Japon Evler projesine ulaşabilirsiniz.

 

Teknik Şartname ve Mahal Listesi:

Genel: Kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik Şartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacaktır. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik Şartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacaktır.

İnşaat Sistemi: En son deprem yönetmeliğine uygun şekilde Radye Jeneral temelli, betonarme karkas olarak projelendirilip, bu sistem dahilinde imal edilecektir. Projesinde belirtilen BS Sınıfı Betonu ve ST III nervürlü demir ile yapılacak ve tüm beton dökümünde vibratör kullanılacaktır.

Bölücü Duvarlar ve Sıvaları: Ytong veya tuğla üzeri alçı sıva üzerine saten alçı yapılacaktır. Islak hacimlerde ve rutubete maruz kalabilecek yüzeylerde çimento esaslı sıva  yapılacaktır.

Dış cephe; kaplamaları: Ytong, tuğla ve/veya prekast dış duvar elemanları. Projeye uygun  cephe  uygulaması , expanded polistren ısı izolasyonlu mantolama sistemi üzeri dış cephe boya ve ısı izolasyonlu cephe  kaplaması. Dekoratif cephe elemanları ile görünüm zenginleştirilecektir.

Çatı:  Projesine uygun kiremit kaplamalı ahşap veya metal karkaslı oturtma çatı.

Döşeme Kaplamaları: Salon ve odalar laminat  parke yapılacaktır.  Laminat parke kaplanan yüzeylerde şilte ile ses yalıtımı yapılacaktır.  Banyo  ve  balkon  döşemeleri 1.sınıf seramik olacaktır.

Duvar Kaplamaları: Alçı saten sıva üzeri su bazlı boya yapılacaktır. Banyo duvarları 1.sınıf bordürlü seramik olacaktır.

Tavan Kaplamaları: Banyo tavanlarında  çimento esaslı sıva üzeri, diğer tüm mahallerde alçı sıva üzeri plastik boya yapılacaktır. Balkon tavanlarında  sıva üzeri akrilik boya olacaktır.

Süpürgelikler: Zemin kaplamasına uygun seramik ve ahşap süpürgelik yapılacaktır.

Pencereler: Çift eksen açılırlı ve 4 + 12 + 4 ısı camlı ve 60 mm serisinden Pimapen, Winsa, Fıratpen veya muadili marka yerli PVC doğramalar ve aluminyum korkulukları. Dükkan doğramaları aluminyum doğrama olacaktır.

Kapı doğramaları: Daire giriş kapıları çelik kapı, iç kapılar ahşap kaplamalı pervazlı kapı olacaktır.

Mutfaklar: Kaliteli yerli  ankastre  mutfak dolapları, paslanmaz çelik  evye ve birinci sınıf armatürler.

Banyolar: Aynalı ve tezgahlı asma banyo dolapları , duş teknesi, duşakabin , 1. sınıf armatür ve vitrifiye malzemeleri.

Bina ortak alanları: Bina girişi, merdiven sahanlıkları, kat sahanlıkları ve holler granit kaplanacak,  aluminyum merdiven korkulukları yapılacaktır.

Isıtma Sistemi:  Doğalgazlı merkezi ısıtma sistemi. Dairelerde radyatörlü veya yerden ısıtma.

Doğalgaz Sistemi: Mutfağa kadar çekilmiş doğalgaz hattı ve dairelere ait bağımsız doğalgaz sayacları.

Sıhhi Tesisat Sistemi: Temiz su kolon boruları ve ana hatlar galvaniz boru , daire içi temiz su boruları PPR-C plastik boru olacaktır. İçerisi fayans kaplı su deposu ve yeterli güçte hidrofor. Dairelere ait bağımsız su sayacları.

Pis Su Tesisatı: Projesine uygun polipropilen pis su boruları kullanılacaktır. Binaya ait yeraltı kanalizasyon şebekeleri tanzimi.

Elektrik Tesisat Sistemi: Topraklı ve trifaze elektrik tesisatı. Kaçak halinde akımı kesecek hayat kurtarıcı (Sayaç çıkışına) kaçak akım rölesi ve kaçak akım şalteri ( daire sigortasının yanına ). Tesisatta TSE’li kablo kullanılacaktır. Odalara, mutfağa ve banyoya yeterince priz, anahtar ve otomatik sigorta. Dairelere ve dükkanlara ait bağımsız elektrik sayacı, dış mekan aydınlatma sistemleri, binada sensörlü merdiven otomatiği.

TV ve Telefon: Her odada ankastre kablolu TV aboneliğine uygun TV anteni. Güvenlik irtibatlı interkom sistemi. Çatıda kurulu uydu anteni. Siteye ait yer altı telefon  şebekelerinin tanzimi,  ayrıca uydu yayını için tesisat yapılması.

Yangından Korunma Sistemi: Yangın kaçış merdivenleri, her katta yangın dolabı, yangın ihbar butonu, yangın alarm sistemi ve itfaiyenin isteğine bağlı gerekli tesisatlar.

Asansörler: Yönetmeliklere uygun sayıda ve  kaldırma kapasiteli asansörler olacaktır. Bu asansörlerin kat ve kabin kapıları tam otomatik, kabini özel dizayn edilmiş laminant veya paslanmaz kaplı , dijital sinyalizasyonlu, acil aydınlatmalı, diyafon. Ayrıca asansör giriş söveleri projeye uygun malzeme ile yapılacaktır.

Bina Ortak Alanları: Kapalı yüzme havuzu, Sauna, Fitness Center alanı ( Ekipman ve tefriş hariç ), Peyzaj ( bölge yapısına uygun ağaçlandırma, bitkilendirme, çimlendirme işleri ).

Şantiye İletişim:

Aşık Veysel Mah.

Fatih Sultan Mehmet Cd.

Buğday Sk.(TEM Yanyol kenarı)

No:15  

Ataşehir - İstanbul

Tel: 0216 324 29 24

Satış Ofisi (Anadolu):

Çetin Cad. Kıble Sk. No: 6 

OF Plaza (Kamil Koç Arkası)

Şerifali - Ataşehir - İstanbul

Tel: 0216 499 16 02 – 03

GSM: 0532 225 03 25

Satış Ofisi (Avrupa):

Nisbetiye Cad. Petrol Sitesi

5. Blok D.5

Etiler - Beşiktaş - İstanbul

Tel: 0212 352 17 15 – 16

Satış Ofisi (Merkez):

Darüşşafaka Mh. Kılıç Sitesi

C. Blok D.1

Maslak - Sarıyer - İstanbul

Tel: 0212 285 22 21

www.kilicinsaat.net

www.japonevleratasehir.com

Nagihan Arat


Geri Dön