29 / 04 / 2024

Japon Evler Haliç Projesi'nde 99 bin TL'ye home ofis! Yüzde 50'si satıldı!

Japon Evler Haliç Projesi'nde 99 bin TL'ye home ofis! Yüzde 50'si satıldı!

Japon Evler Haliç Projesi'nde fiyatları 99 bin TL'den başlayarak 415 bin TL'ye kadar yükselen konutlardan yüzde 50'ye yakını satıldı. Projenin 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor



Japon Evler Haliç Projesi'nde alanları 25 ile 99 metrekare arasında değişen home ofisler 99 bin TL'den başlayarak 415 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Yüzde 50'ye yakını satılan projede firma bünyesinde yapılan bir vadelendirme bulunmuyor. Japon Evler için tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Haliç’te inşa edilen ve zemin + 7 katlı tek bloktan meydana gelen Japon Evler projesinde toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin TL olduğu Japon Evler projesinde her katta 12 konut bulunuyor.

Kılıç İnşaat tarafından en son deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen Japon Evleri’nde, salon ve odalar laminat parke yapılacak. Banyolar, Dükkan ve depo döşemelerinde Toprak, Çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf istenen renk, desen ve bordürlü seramik olacak. Haliç Japon Evleri’nde kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik Şartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacak. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik Şartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacak.

Teslimlerin 15 ay sonra başlaması planlanan Japon Evler,  Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı bir proje.  Japon Evler Haliç projesi toplam 600 metrekare alana kuruluyor. Japon Evler projesi fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön