28 / 04 / 2024

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.



‘ENFLASYONDAKİ YÜKSEKLİŞ GEÇİCİ’ 

Değer kayıpları sonrası Başbakan Kişida Fumio ile bir araya gelen Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Kuroda Haruhiko, görüşme sonrası değerlendirmeler yaptı.

Yendeki ani dalgalanmaların “Japon firmalar nezdinde olumsuz” olduğunu belirten Kuroda, piyasayı yakından takip ettiğini belirtti.

Kuroda, Başbakan Kişida’nın görüşmede herhangi bir talepte bulunmadığını açıkladı.

Kayıplara rağmen ultra geniş parasal politikaları savunan BoJ’un, “enflasyondaki yükselişlerin geçici görüldüğü” anlayışına hakim olduğu  ifade ediliyor.

Euro tahta geçiyor hazır olun! 3 haftadan sonra bir ilk! Elinde euro olanlar acil bakın

Altın değil, dolar hiç değil herkes euroyu konuşuyor! Euro resmen uçtu! Hemen bakın

Euro yatırımcıları dikkat! Elinde 1 euro bile varsa hemen baksın! Son dakika gelişmesi...

Dolar şahlandı, Euro, Sterlin ve Yen dibe vurdu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön