24 / 05 / 2024

Jennifer Aniston tüm servetini yeni evine harcadı!

Jennifer Aniston tüm servetini yeni evine harcadı!

Jennifer Aniston'un 1970 yılında inşa edilmiş olan evi, manzarasıyla baş döndürücü



Aşkta şanssız ama ev konusunda hiç değil! Amerikan yaşam dergisi Vanity Fair'e göre Hollywood'un en çok kazanan aktrisleri arasında yer alan Jennifer Aniston (yıllık geliri 20 milyon dolar) tüm servetini Beverly Hills sırtlarında aldığı bu eşsiz eve harcamış gibi görünüyor. Amerikan mimarlık dergisi Architectural Digest'in mart sayısı için evinin kapılarını açan oyuncu, şıklıktan ve rahatlıktan ödün vermediği dünyasını gözler önüne seriyor.
Çoğu zamanını evinde geçirdiğini söyleyen Aniston, restorasyon çalışmalarının neredeyse iki buçuk yıl sürdüğünü ve sonunda her şeyin tam istediği gibi olduğunu anlatıyor. Övgüyle bahsettiği evin tasarımı ise Steven Shadley'e ait. Dergiye verdiği röportajda ayrıca, “Kapıdan içeri ilk girdiğimde yaşadığım hissi anlatamam. Buranın benim evim olduğu fikrini hemen kabullendim ve çok sevdim” diye konuşuyor.

15 milyon dolara mal oldu

Evine ‘Ohana' ismini veren Jennifer, bunun Hawaii kültüründe ‘geniş aile' anlamına geldiğini belirtiyor. 60'lardan kalma Sauter marka piyanosu, 24 kişilik yemek odasında hemen göze çarpıyor. Yatak odası ise adeta bir spa merkezi. Kafa dağıtmak için buraya sığınıyor. Uzun zamandan beri döktüğü gözyaşlarını odasında akıttığını söylemese de, Aniston'ın bekar hayatını mutlu geçirmek için rahatlığı hayatının odak noktası yaptığı dekorasyona bakılınca hemen anlaşılıyor. Evin ana rengi kahverengi ve kırmızı. Değeri yaklaşık 15 milyon dolar olan ‘cennet'in altı yatak odası, yedi banyosu var. Yaklaşık 900 metrekare olan ev, Jennifer'ın kırık kalbini onarır mı bilinmez ama o şimdilik böyle mutlu.
Milliyet/Cadde-Nilüfer Türkoğlu

Geri Dön