29 / 04 / 2024

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.



Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Shutterstock’un milyerder kurucusu ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan Jonathan Oringer, satışa çıkardığı evi 2014'te 40 milyon dolara satın almıştı.

Fakat çift 6 ay önce Miami'den bir ev almış, ayrıca kısa zaman önce de Florida'ya taşınmıştı. Oringer taşınmasına ilişkin Miami'de teknoloji girişimleri için yatırımda bulunduğunu belirtmişti. 

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Oringer'ın satmaya karar verdiği evin; 2 dönüm büyüklükteki arazi üzerinde konumlanıyor. Bir ana süit ve 1.800 metrekare büyüklükte verandaya sahip olan alanı teraslar da eklenince oldukça genişliyor. Sahile inen özel ışıklı bir yürüyüş yoluna çıkan 1.800 metrekarelik avlusu evin diğer dikkat çekici alanlarından. 

Evin içinde bir asansör, yemek ve mutfak alanı, barlı bir oda, spor salonu ve havuza açılıp spa içeren oyun odası bulunuyor. Tavandan tabana cam pencereler ile kaplanmış olan konut; okyanus ışığını ve manzarasını en üst düzeyde yaşama imkanı sunuyor.

Bol veranda alanına ek olarak oturma odasında da şömine bulunuyor. Böylece evin iç mekanındaki konfor da üst düzeyde.

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 2.4 milyon metrekarelik arazi satın aldı!


Geri Dön