15 / 05 / 2024

Jonathan Oringer Hamptons evi

Jonathan Oringer Hamptons evi

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Emlakçı gibi evini satmaya çalışıyor! Dünyaca ünlü o isim lüks villasını 10 milyon dolar indirimle satıyor!

Hollywood’un son yıllarda adından en çok söz ettiren isimlerinden Alec Baldwin, Hamptons'daki evini 10 milyon dolar indirimle satmaya çalışıyor.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Dünyanın en zenginleri nerede yaşıyor?

New York’ta Kovid-19 salgını sebebiyle zenginler şehirden kaçıp şehrin popüler sayfiye mekanı olan Hamptons’a gitti. Hamptons’ta konut fiyatları yüzde 27.1 arttı. Peki Hamptons bölgesinde kimler yaşıyor? İşte milyarderlerin Hamptons'taki malikaneleri...

Dünyanın en pahalı evi 175 milyon dolara satıldı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde, Hamptons bölgesinde yirmi bin dönüm arazi üzerinde yer alan malikane 175 milyon dolara satıldı. Malikane, dünyanın en pahalı evi ünvanını kazandı.

İşte New York'taki dünyanın en pahalı evi!

New York Eyaleti'nin Hamptons bölgesinde 175 milyon dolara satışı gerçekleştirilen ev, "dünyanın en pahalı evi ünvanını" kazandı. İşte muhteşem evin görüntüleri..

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

New York’taki Türkevi binasının yıkımına yaz aylarında başlanacak!

New York’ta yapılacak ‘Türkevi’nin projesinin mimarlarından Jonathan Stark, projenin son durumunu anlattı. Stark, eski ‘Türkevi’ binasının yıkımına yaz aylarında başlanacağını ve yeni binanın inşaatının bir buçuk yıl süreceğini söyledi.

'Yeni konut projelerimiz Türk firmaları için fırsattır'

Yeni Zelanda Büyükelçisi Jonathan Curr, Yeni Zelanda'da özellikle inşaat sektöründe Türk firmaları için büyük potansiyel olduğunu söyleyerek bu konudaki işbirliklerine sıcak baktıklarını açıkladı. İşte açıklamaları...

Jonathan Oringer Hamptons evi Haberi

Jonathan Oringer Hamptons evi

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Shutterstock’un milyerder kurucusu ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan Jonathan Oringer, satışa çıkardığı evi 2014'te 40 milyon dolara satın almıştı.

Fakat çift 6 ay önce Miami'den bir ev almış, ayrıca kısa zaman önce de Florida'ya taşınmıştı. Oringer taşınmasına ilişkin Miami'de teknoloji girişimleri için yatırımda bulunduğunu belirtmişti. 

Oringer'ın satmaya karar verdiği evin; 2 dönüm büyüklükteki arazi üzerinde konumlanıyor. Bir ana süit ve 1.800 metrekare büyüklükte verandaya sahip olan alanı teraslar da eklenince oldukça genişliyor. Sahile inen özel ışıklı bir yürüyüş yoluna çıkan 1.800 metrekarelik avlusu evin diğer dikkat çekici alanlarından. 

Evin içinde bir asansör, yemek ve...