29 / 04 / 2024

Jones Lang LaSalle Hotels, Sanderson ve St Martins Lane otellerini sattı!

Jones Lang LaSalle Hotels, Sanderson ve St Martins Lane otellerini sattı!

Jones Lang LaSalle Hotels, Sanderson ve St Martins Lane otellerinin sahibi olan Morgans Hotel Group Co ve Waltonun bir iştiraki olan Street Capital Ortak Girişimi adına gerçekleştirdiği satışı duyurdu



Ortadoğulu bir yatırımcı ile bazı global otel holdinglerinin ortak olduğu Capital Hills Hotels Limited, iki otel için toplamda 192 milyon  Sterlin (£) ödedi.

Giorgio Manenti, Jones Lang LaSalle Hotels Kıdemli Başkan Yardımcısı: Bu satış, pazar için oldukça önemli bir haber ve gayrimenkul yatırımcılarının Avrupadaki şehirlere olan ilgisini yansıtması açısından iyi bir örnek. Jones Lang LaSalle Hotelsin 2010 yılında Aareal Bank ile birlikte finansmanın yeniden yapılandırılması konusunda Ortak Girişime verdiği danışmanlık hizmeti kapsamında, Londradaki bu iki ikonik otelle süregelen uzun bir ilişkisi mevcuttu. Bu satış işlemini tamamlamış olmaktan ve verdiğimiz hizmetlerin sonucunda varlıklar için katma değer yaratmış olmaktan oldukça memnunuz dedi.

Her iki otelin toplamda oda başı satış fiyatı yaklaşık 542.000 Sterlin (£) veya 847.000 USD ($) oldu.  Morgans Hotel Group Co (MHG) uzun vadeli işletme kontratları çerçevesinde Sanderson ve St Martins Lane otellerini işletmeye devam edecek.


Geri Dön