28 / 04 / 2024

Jumeirah Bodrum Palace misafirlerini ağırlamaya başladı!

Jumeirah Bodrum Palace misafirlerini ağırlamaya başladı!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi 'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı.



Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak. 



Yönetim Kurulu Başkanlığını Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un yaptığı ve dünyanın lüks otel zincirlerinden Jumeirah Group tarafından Bodrum'da yaptırılan Jumeirah Bodrum Palace kapılarını turizme açtı. Geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace'ın, lüks geniş süitlerden oluşan 135 oda ve 6 yatak odalı bir sarayla hizmet vereceğini belirten Genel Müdür Mete Atakuman şunları söyledi: "Otelimizin geleneksel saray mimarisi konsepti ile misafirlerimize sarayda kaldıklarını hissettireceğiz. 'Ekstra Bir Gece Kazanın' kampanyasıyla, otel misafirlerimiz Jumeirah Bodrum Palace'ta dön gece kalıp üç gece için ödeme yapabilecek. Buna tesisin tamamında tüm yiyecek ve içecekler için yüzde 20 indirim dahildir. Jumeirah Bodrum Palace'ta minimum dört gece konaklayan misafirler, İstanbul'daki 125 yıllık tarihiyle nostaljik bir tatil imkanı sunan Pera Palace Hotel Jumeirah'da ücretsiz iki gece konaklama imkanı kazanabilecek." 




Ankara Son Söz


Geri Dön