28 / 04 / 2024

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açmaya hazırlanıyor.



İstanbul Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea, Kasım ayı itibariyle 27 yeni ünitesiyle konuklarına uzun süreli konaklama hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin tüm misafirlerin şehirdeki yeni tercihi olmaya hazırlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ülkenin ilk JW Marriott Residences markası olma özelliğine sahip olan üniteler, beş farklı kategorisiyle tekli konaklamalardan geniş ailelere kadar olanak sağlıyor.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ataköy’de yer alan JW Marriott Residences; konuklarına zihinsel, ruhsal ve bedensel olarak yenileyici bir konaklama deneyimi sunuyor. Rezidans misafirleri Michelin yıldızlı şef Akira Back’in Türkiye’deki tek restoranını da ayrıcalıklı olarak deneyimleme imkanına sahip oluyor. Ayrıca otelin dünyaca ünlü İsviçreli spa markası La Vallée SPA’yı deneyimliyor.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Otel bünyesinde seçkin markaların mağazaları da bulunuyor.

Turizmajansi'nda yer alan detaylara göre, misafirler konaklamaları boyunca otelin deneyimli concierge ekibinden alacakları turistik mekan ile bölge tavsiyeleriyle İstanbul’u yakından keşfedecek. Otel bünyesinde olan seçkin markaların yanı sıra bölgede bulunan alışveriş merkezleri ve mağazalar da misafirlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak.

İstanbul Uluslararası Havalimanı'na arabayla 45 dakika mesafede yer alan rezidanslar, aynı zamanda özel jetlere hizmet veren İstanbul Atatürk Havalimanı'na ise yalnızca 9 dakika mesafe uzaklıkta yer alıyor.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ayrıca JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, İstanbul şehrinde plaj amaçlı yaptığınız konaklama için mükemmel bir seçenektir. Kapalı yüzme havuzu eğlenceli vakit geçirme imkânı sağlar, kendilerini şımartmak isteyen misafirler ise spa merkezini ziyaret ederek masaj, yüz bakımı ve vücut bakımı olanağı ile keyiflerine bakabilir. Yemek yiyebileceğiniz 3 restoran ve soğuk içeceğinizin tadını çıkarabileceğiniz 2 bar/dinlenme salonu bulunur. Sezonluk açık havuz ve teras, bu lüks otel dâhilindeki diğer öne çıkan özellikler arasındadır. 

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!


Geri Dön