04 / 05 / 2024

Kabataş-Mudanya arasında deniz köprüsü kuruluyor!

 Kabataş-Mudanya arasında deniz köprüsü kuruluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cihan TV Network'te yayınlanan Gündem Artı programında, Bursa'daki gelişmelere ilişkin bilgi verdi...



Altepe, İstanbul'daki Cihan Haber Ajansı binasını ziyaret etti. Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici'den ajansın çalışmaları konusunda bilgi alan Altepe, ajansın bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Gündem Artı programının konuğu Altepe, en önemli hedeflerinin ulaşımdaki sorunları çözmek olduğunun altını çizdi. "İstanbul-Bursa arası alternatif yol olması gerektiğini düşünüyoruz. 


İDO haricinde farklı bir kurum olarak Bursa Deniz Otobüsü, BUDO'yu kuracağız. Geminin biriyle anlaştık ve parasını ödedik. 2 gemi daha alıp 3 gemiyle ulaşıma başlayacağız. Kabataş-Mudanya arasında bir deniz köprüsü kurmuş olacağız." şeklinde konuştu. Bursa'dan Anadolu'ya açılan bir havayolu olmasını istediklerini belirten Altepe, Balkanlar, Avrupa ve Arap ülkelerine ulaşmanın en önemli hedeflerinden olduğunu aktardı. Altepe, Bursa'ya UEFA kriterlerine uygun bir stadyum kazandıracaklarını da ifade etti.


Zaman


Geri Dön