11 / 05 / 2024

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.




Ünlü mobilya markaları arasında yer alan Evgör, okulların açıldığı günlerde ailelerin ihtiyaçlarını da gözönüne alarak onları düşünen kampanyasını yani geleneksel indirim günlerini başlattı. Her yıl yapılan indirim dönemi 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılı başlarken de Evgör tarafından tekrarlanıyor. Evgör’ün okula dönüş kampanyası 8  Eylül 2022 tarihinde başladı, kampanyadan faydalanmak için son gün 12 Eylül 2022 tarihi olacak. Evgör’ün okula dönüş kampanyası kapsamında belirtilen tarihler arasında tüm çocuk ve genç odası alımlarında yüzde 35 indirim avantajı sunuluyor.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Evgör mobilyanın ürünleri, genç, bebek ve çocuk odalarında hem güvenli bir kullanım olanağı sunuyor hem de şık tasarımlarıyla öne çıkıyor. Çocuk odası alışverişlerinde de okula dönüş kampanyası sayesinde Evgör, kaçırılmayacak bir fırsat sunarak dikkat çekiyor. Kampanyada son günün 12 Eylül olduğunu unutmayın, yüzde 35 oranındaki büyük indirim fırsatından yararlanmak için vaktiniz kısa… Çocuğunuzun odasını yenilemek istiyorsanız ya da çocuk ya da genç odası almak için arayış içindeyseniz bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak için acele etmelisiniz. Siz de  8 Eylül ile 12 Eylül tarihleri arasında aradığınız ürünleri Evgör’de mutlaka bulacaksınız. Acele edin, Evgör’ün "Genç ve Çocuk Odalarında" yüzde 35 oranındaki büyük indirim fırsatını kaçırmayın. Okullar açlırken hem ihtiyacınız görülsün hem de yüzde 35 gibi büyük bir indirim oranıyla paranız cebinizde kalsın.

Editör Notu: Bu haber 11 Eylül 2022 tarihinde saat 07.30'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 23 kuruş, euro 18 lira 31 kuruş, altının gramı ise 1.007 lira değerindedir.


Doların iki hafta içinde kaç lira olacağı belli oldu! Yer yerinden oynayacak! Bu haberi okumadan dolara elinizi sürmeyin

Emekli promosyonları artacak mı? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

1 doların bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçme! Dolar 11 gün sonra böyle olacak

 


Geri Dön