19 / 05 / 2024

Kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi yapılacak!

Kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında, 'kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi' için firmaları teklif vermeye davet etti



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ilgilenen firmaları, kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi ile pafta ve teknik arşiv verilerinin bilgisayar ortamına aktarılması işlerinin gerçekleştirilmesi için kapalı zarf teklif vermeye davet etti.

Söz konusu işler 7 ihale paketi olarak yapılacak.

İstekliler söz konusu işler ile ilgili her bir ihale paketi için belirlenen asgari yeterlilik şartları, teklif verme koşulları ve ihale dokümanının temini için bilgilere www.tkgm.gov.tr adresinden ulaşabilecek.

İhale dokümanı bedeli mukabili, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünden temin edilebilecek.

Teklif mektupları ise 30 Aralık 2010 tarihinden itibaren aynı adrese teklif bedelinin en az yüzde 2 oranındaki bir geçici teminatla birlikte saat 10.00"a kadar verilecek.

Buna göre teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün aynı yerde saat 10.30"da açılacak.

Söz konusu işlerin finansmanı, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından, TKMP projesinin finansmanı için alınan kredinin bir bölümünden karşılanacak.

7 ihale paketi olarak yapılacak işlerin yerleri ve toplam birim sayıları şöyle:
'Ankara Ayaş İlçesi (17),
Antalya"nın Finike, Kumluca ve Demre İlçeleri (19),
Trabzon Merkez ilçe (31),
Trabzon Akçaabat ve Düzköy ilçeleri (37),
Erzincan Merkez ve Üzümlü ilçeleri (19),
Bingöl Adaklı, Genç, Karlıova, Merkez ve Solhan ilçeleri (19),
Yozgat Boğazlayan ilçesi (16)'
AA


Geri Dön