28 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe ödeme planı!

Kadıköy Yenitepe ödeme planı!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleşeceği Kadıköy Yenitepe ödeme planı hakkındaki bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışlar metre birim fiyatı üzerinden gerçekleşiyor...



200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kadıköy Yenitepe projesi, Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.  4 bloktan oluşan projede bloklar 21 katlı olarak tasarlandı.


30 bin metrekare arsa alanına sahip olan Kadıköy Yenitepe projesinde 1.100 adet daire bulunuyor. Projenin 25 bin 700 metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


Kadıköy Yenitepe'de yer alan dairelerin alanları 31 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor.


24 ay sonra teslim edilecek olan Kadıköy Yenitepe ödeme planı kapsamında vadeli olarak ödeme yapılabiliyor. Kadıköy Yenitepe ödeme planı hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz. 


Kadıköy Yenitepe projesinde yer alan ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, otopark, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, sauna bulunuyor.


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön