Kent Haberleri

Kadir Topbaş, İBB’nin 9 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlattı!

Başkan Topbaş’ı ziyaret eden Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ülkesindeki yerel yönetimlere destek vermesini istedi


Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti. Başkan Kadir Topbaş, Bakan Hadi Nezir’i Sütlüce’deki İBB Yatırım ve Hizmetleri Bilgilendirme Merkezi’nde öğle yemeğinde ağırladı. Kadir Topbaş, Hadi Nezir’e İBB’nin 9 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlattı.


Türkiye ve İstanbul’daki gelişmeleri gururla takip ettiklerini belirten konuk Bakan Hadi Nezir de Başkan Kadir Topbaş’tan Makedonya’daki yerel yönetimlere destek vermelerini ve Türk işadamlarının ülkelerine yatırım yapmasını istedi. Kadir Topbaş’ı ülkesine de davet eden Nezir, Makedonya’da yaşayan çok sayıda Türk’ün bu ziyareti beklediğini kaydetti. Başkan Topbaş da Nezir’e en yakın zamanda Makedonya’yı ziyaret etme sözü verdi.


Ziyarette İBB Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya, Başkan Topbaş'ın Danışmanları Mehmet Duman ve Kortan Çelikbilek ile Makedonya İstanbul Başkonsolosu Zerrin Abaz da yer aldı.