29 / 04 / 2024

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.



 

Fatih Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve 856 öğrencinin öğrenim gördüğü Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yer alan uygun alana Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor. Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 910 metrekare içerisinde projelendirilen salon, basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılacağı şekilde tasarlanacak ve 164 kişi seyirci kapasiteli olacak.

Teleskopik katlanır tribün, istenildiği zaman sahne olacak şekilde tasarlandığından spor salonu konferans ve müzik etkinlikleri gibi çok amaçlı etkinliklerde de hizmet verecek. Spor salonunda, müsabakalara katılacak sporcular için bay – bayan soyunma odaları ve ıslak alanlar ile depo da yer alacak.

15 Çok Amaçlı Salon Gençlere Hizmet Veriyor

Yatırımlarına devam eden Fatih Belediyesi gençlerin eğitim ve öğretimlerinin yanında, onların sosyal anlamda da kendilerini geliştirmesini önemsiyor. Bu sebeple de ilçede alanı müsait olan okulların bahçelerine çok amaçlı salonlar inşa ediyor. Daha önce 15 tane çok amaçlı salonu öğrencilerin hizmetine açan Fatih Belediyesi’nin yapım aşamasında olan 5 projesi daha yer alıyor. Onlardan biri olan ve inşaat çalışmalarına başlanan Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nun, eğitim öğretimin döneminin ikinci yarısında öğrencilere hizmet vermeye başlaması planlanıyor.


Geri Dön