27 / 04 / 2024

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 



 

Kağıthane Belediyesi ilçeye yaptığı yatırımlara ve açılışlara hız kesmeden devam ediyor. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

Cuma namazının ardından gerçekleştirilen törende ilk olarak Kur-an Tilaveti okundu. Tilavetin ardından açılışı gerçekleştirilecek tesislerin tanıtım filmleri de izlendi. Gerçekleştirilen açılışın ardından ise caddeyi ve mahalle konağını inceleyen protokol üyeleri hem caddeyi hem de tesisi oldukça beğendi.

 

Açılış töreninde açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, mahalle konağına verilen 15 Temmuz ismine dikkat çekerek şöyle konuştu: ‘’ Mahalle konağına 15 Temmuz Şehitleri ismi veriliyor. 15 Temmuz Türk siyasi tarihinin en vahim, gaddar, alçak ve haince girişimine sahne olduğu bir gündür. Ancak 15 Temmuz aynı zamanda bizim siyasi tarihimizde darbeler süreci açısında da önemlidir. Hemen hemen her 10 yılda bir darbe olmuştur. Tamamı da hedefine ulaşmıştır. Sonucunda Türkiye bedel ödemiştir. Kadın ve erkek demeden yaşam farkı gözetmeksizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan millet, darbecilere karşı göğsünü siper etmiştir.” 

 

İçerisinde Akıl oyunları, Kuran-ı Kerim, Eğitici Drama, Görsel Sanatlar, 4 Atölye sınıfı, Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık, Kapalı Otopark ve İdari birimlerin yer aldığı konak mahalleliye bir çok farklı konuda tek çatı altında hizmet verecek.


Geri Dön