28 / 04 / 2024

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Kağıthane İş Merkezi

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kağıthane İş Merkezi tek blok halinde yükseliyor. Projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor. İşte Kağıthane İş Merkezi iletişim bilgileri...



Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Point Residence, Park Çekmeköy, Sarıyer Ruda Villa devam eden  Habitat İnşaat   Kağıthane İş Merkezi  projesine imza atıyor. 


Kağıthane İş Merkezi iletişim için 0212 283 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kağıthane'de yükselen projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor.


Cami ve kültür merkezi arasında aks oluşturulan Kağıthane İş Merkezi'nde kamusal alan çevresine ve kendi kullanıcılarına hizmet veren yeşil bir bant oluşturuluyor. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Kağıthane İş Merkezi tek blok olarak tasarlandı. Habitat İnşaat imzası taşıyan projede oluşturulan aks hizmet edebilecek fonksiyonlar ile destekleniyor. 


Kağıthane İş Merkezi'nde kamusal alanda kültür merkezine destek olan açık-yarı açık oturma alanları, amfi ve meydanlar yer alıyor. 


Kağıthane İş Merkezi iletişim

Tel: (0212) 283 80 80

http://www.habitat.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön