27 / 04 / 2024

Kağıthane Talatpaşa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Talatpaşa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi arka arkaya yaptığı açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların katılımıyla birlikte Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi hizmete açıldı. 




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi arka arkaya açılışlar yapıyor. Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ocak ayı sonuna dek toplamda 34 yeni eseri vatandaşla buluşturmuş olacak olan Kağıthane Belediyesi Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezlerini de hizmete açtı.

 

Talatpaşa Mahallesi Çelebi Caddesinde vatandaşların katılımıyla yapılan açılış töreninde açıklamalar yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Talatpaşa Mahalle Konağımızın içinde bir çok farklı hizmet birimi yer alıyor. Bugün bunlardan ikisinin açılışını yapmak için bir araya geldik. Hizmetlerimiz, yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek. ‘’ diye konuştu. 

 

Açılışın ardından birimleri ziyaret eden ve gezen vatandaşlar ile protokol üyeleri konağı da incedledi. Ayrıca Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek, halk eğitime yapmış olduğu  katkılardan dolayı Başkan Fazlı Kılıç’a ebru sanatıyla yapılmış lale figürü olan bir tablo hediye etti.

 

 


Geri Dön