07 / 05 / 2024

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi’ nin açılışı İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve de hekimler tarafından yapıldı...



Açılış törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Programda açılış konuşması yapan İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Hakan Büyükaşık, sağlık alanında yaptığı katkılarından dolayı, sağlık tesisleri inşa ettiği için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine teşekkür etti.


KADIOĞLU, “ BİZ YAPIYORUZ BİZ AÇIYORUZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, ilçeye yapılmayan hizmetlerin hepsinin artık yapıldığını söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Bugüne kadar devasa işler yaparak hizmete açtık. Bugün yine devasa olmasa da vatandaşın ihtiyacı olan bir hizmeti inşa ettik. Fakat bu yapılanların, açılan hizmetlerin önceden yapıldığını söyleyenler var. Biz yapıyoruz biz açıyoruz. 15 sene burada bir sağlık ocağı hizmeti, oda muhtar tarafından yapılmış. İncirtepe mahallemizde yapılanları hep birlikte görüyoruz. Bundan sonra sağlık tesisi, yeni okullar, kapalı pazar, dini tesis projelerimize durmaksızın devam edeceğiz. Vatandaşımızın eksiği, ihtiyacı rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. İncirtepe Aile Sağlığı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.


KAYMAKAM İNCİ, “ ESENYURT YAŞAM MERKEZİ TERCİH EDİLEN HALİNE GELİYOR”

Başkan Kadıoğlu ardından söz alan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, belediye tarafından yapılan hizmetlerin başka bir örneği olmadığını ifade etti. 

Kaymakam İnci, “ Esenyurt ‘ta her gün farklı bir hizmet ve yatırım projesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar birçok yerde görev yapmış olduğum bölgelerde, bu kadar kamu hizmeti, sağlık, okul, sosyal tesis hiçbir belediyede görmediğimi söyleyebilirim. Bütün bu hizmetler neticesinde Esenyurt vatandaşların tercih ettiği yaşam merkezi haline geliyor. Böyle yoğun hizmet ve yatırımların neredeyse hepsini yapan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibini tebrik ediyorum” dedi. 


Başkan Kadıoğlu’na çiçek ve plaket ile teşekkür

Konuşmalar ardından hizmetlerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Doktorları Lale Mehmetoğlu ve Latife Cebrailoğlu tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. 


İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış kurdelesi Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, hekimler ve hemşireler tarafından kesildi.


Başkan Kadıoğlu açılış töreni ardından İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi yanında hizmet veren Aşkın Eczanesini ziyaret etti. 


2004 yılında belediye yönetimini devralan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede adeta bir Sağlık açılımı gerçekleştirdi.

Esenyurt ’ta  2004 yılı öncesinde 1 sağlık ocağı hizmet verirken Başkan Kadıoğlu, ilçeye tam donanımlı bir devlet hastanesi, 1 devlet hastanesi ek hizmet binası ve her mahalleye bir Aile Sağlığı Merkezi kazandırdı. İnşaat çalışması devam sağlık merkezlerinin açılışları sırasıyla yapılıyor. Yapımı tamamlanan İncirtepe Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi resmi açılış kurdelesi 13 Aralık Cuma günü saat:13.00’da gerçekleşecek.


İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi, toplam 2500 m² alandan oluşarak, 900 m² kullanım alanı, 11 doktor odası, engelli polikliniği, 2 acil odası, 3 gebe izleme odası, 2 çocuk izleme odası, 2 aşı odası, 1 emzirme odası, 7 doktor, 7 hemşire ve 3 görevli personel ile Esenyurtlu vatandaşlara hizmet verecek.





Geri Dön